رسپی

دستور تهیه اسنک سوخاری لذیذ با پخت ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه اسنک سوخاری خوشمزه با روش ساده

اسنک سوخاری یکی از محبوب‌ترین انواع اسنک‌هاست که خیلی‌ها به خصوص دوست‌داران فست فود آن را می‌پسندند. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه اسنک سوخاری

4 عدد نان تست یا نان باگت
1 عدد مرغ پخته و ریش ریش شده
2 عدد تخم‌مرغ
1 پیمانه آرد سفید
1/2 پیمانه پودر سوخاری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه اسنک سوخاری

نان تست یا نان باگت را به دو نیم تقسیم کنید.
مرغ پخته و ریش ریش شده را روی یک تکه از نان بگذارید.
تکه دیگر نان را روی آن قرار دهید.
در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها را با چنگال خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
در یک کاسه دیگر، آرد سفید را بریزید.
در کاسه سوم، پودر سوخاری را با نمک و فلفل مخلوط کنید.
اسنک‌ها را اول در آرد سفید بغلتانید، بعد در تخم‌مرغ و در نهایت در پودر سوخاری.
اسنک‌ها را در سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.
همچنین می‌توانید اسنک‌ها را در تابه با روغن داغ سرخ کنید.

پوستر اسنک سوخاری

نکات تکمیلی برای تهیه اسنک سوخاری:

برای تردتر شدن اسنک‌ها، می‌توانید قبل از گذاشتن آن‌ها در فر، 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
اگر مرغ پخته و ریش ریش شده ندارید، می‌توانید از مرغ خام استفاده کنید. در این صورت، مرغ را مزه‌دار کنید و سپس با پیاز و فلفل دلمه‌ای سرخ کنید.
می‌توانید از هر نوع مواد دیگری که دوست دارید برای داخل اسنک استفاده کنید.
برای تزئین اسنک، از سس دلخواهتان مانند سس مایونز، سس کچاپ یا سس تند استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا