رسپی

دستور تهیه اسنک گوشت پنیری با نکته های خوشمزه کردن آن (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه اسنک گوشت چرخ کرده

اسنک گوشت یکی از خوشمزه‌ترین اسنک‌ها است که می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. حتی اگر دستگاه ساندویچ ساز نداشته باشید، می‌توانید این اسنک را در تابه درست کنید و برای مهمانی‌ها یا تولدها سرو کنید. شما می‌توانید اسنک‌ها را با طعم‌های مختلف درست کنید. اگر از ساندویچ ساز استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که دستگاه را با روغن چرب کنید و قبل از استفاده، ۵ دقیقه اجازه دهید داغ شود تا نان‌ها به آن نچسبند. همچنین مهمترین نکته این است که نان تست تازه باشد. شما می‌توانید اسنک گوشت را در ساندویچ ساز، تابه یا فر بپزید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اسنک گوشت و قارچ

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
رب ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا یا پنیر ورقه‌ای به مقدار لازم
نان تست ۱ بسته

دستور تهیه اسنک گوشت چرخ کرده در ماهیتابه و ساندویچ ساز

مرحله اول: تفت دادن گوشت

اول از همه، پیاز را پوست کنید و به صورت ریز خرد کنید. پیاز را در تابه با کمی زردچوبه تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شود. سپس، گوشت چرخ کرده، کمی فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله دوم: افزودن قارچ و فلفل دلمه

حالا فلفل دلمه‌ای خرد شده و قارچ‌های اسلایس شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب قارچ‌ها خارج شود. مواد نباید مرطوب باشند. بعد از این که آب قارچ‌ها کشیده شد، تمام ادویه‌ها و رب را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی اسنک

نان‌های تست را از بسته‌بندی خارج کنید و می‌توانید دور نان‌ها را با چاقو برش بزنید. سپس روی هر لایه نان تست، کمی سس کچاپ بزنید و مقداری از مواد گوشتی را به همراه پنیر بریزید و یک نان تست دیگر روی آن بگذارید. این کار را برای بقیه نان و مواد گوشتی تکرار کنید.

آماده سازی اسنک پنیری

مرحله چهارم: پخت در ساندویچ ساز

برای پخت در ساندویچ ساز، دستگاه را کمی گرم کنید. سپس اسنک‌ها را داخل آن قرار دهید و درب دستگاه را ببندید. بعد از ۱۰ دقیقه، اسنک‌ها طلایی می‌شوند. سپس آن‌ها را داخل دیس بگذارید و روی‌شان سس قرمز و سفید بریزید.

مرحله پنجم: پخت اسنک در ماهیتابه

برای پخت اسنک در تابه، اسنک‌ها را در یک تابه نچسب که کمی چرب شده، قرار دهید و یک جسم سنگین روی آن‌ها قرار دهید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا طلایی شوند. بعد از این که یک طرف پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه اسنک گوشت چرخ کرده و قارچ

می‌توانید از رب استفاده نکنید.
برای خوش عطر شدن می‌توانید کمی زعفران اضافه کنید.
اضافه کردن قارچ سلیقه‌ای است و می‌توانید آن را حذف کنید.
به جای گوشت می‌توانید از مرغ یا کالباس استفاده کنید.

دستور تهیه اسنک گوشت پنیری با نکته های خوشمزه کردن آن (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا