رسپی

دستور تهیه اسکالوپ مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه اسکالوپ مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

برای درست کردن این غذای ایتالیایی، تنها کافیست سینه مرغ را با آرد سمولینا بپوشانید و سرخ کنید. استفاده از آرد سمولینا باعث می‌شود مرغ تردتر و خوشمزه‌تر شود. همچنین، لیمو ترش و جعفری عطر و طعمی خاص به آن می‌دهند. اسکالوپ مرغ را می‌توانید با پوره سیب زمینی، پاستا و یا چیزهای دیگر سرو کنید.

غذاهای خوشمزه و محبوب دیگری هم وجود دارند مثل پنینی مرغ، فسیلی کربونارا، پاستا آلانورما، جامبو با مرغ، پیتزا مارگاریتا، گریل چیکن پنه، پیتزا گوشت و زیتون، فتوچینی با میگو، مرغ خامه‌ای، بروسکت گوجه فرنگی و …

مواد لازم :

سینه مرغ: ۲ عدد
لیمو ترش: ۲ عدد
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
آرد سمولینا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، آویشن، پاپریکا و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا سینه مرغ‌ها را از وسط برش دهید تا به دو ورقه نازک تبدیل شوند.

گام 2: روی آن‌ها سلفون بکشید و با گوشت‌کوب بکوبید تا نازک شوند.

گام 3: حالا ورقه‌های نازک مرغ را در آرد سمولینا بزنید و هر دو طرف آن‌ها را آغشته کنید.

گام 4: در یک تابه کمی روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید.

دستور تهیه اسکالوپ مرغ ایتالیایی

گام 5: حالا سینه‌های مرغ را در تابه قرار دهید.

گام 6: وقتی یک طرف مرغ‌ها سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.

گام 7: سپس آب لیموترش، جعفری و ادویه‌ها را روی سینه‌های مرغ بریزید.

گام 8: درب تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا طعم‌دار شود.

گام 9: بعد از آن، حرارت را خاموش کرده و مرغ را در ظرف سرو بریزید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا