رسپی

دستور تهیه اسکون نارگیلی؛ شیرینی انگلیسی خوشمزه و فوری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه اسکون نارگیلی؛ شیرینی خوشمزه و سریع انگلیسی

اسکون نارگیل را می‌توانید به‌تنهایی یا با خامه، مربا، عسل یا شکلات سرو کنید. این شیرینی را می‌توان به‌عنوان صبحانه، میان‌وعده یا دسر نیز مصرف کرد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر 1/4 پیمانه
کره سرد، خرد شده 1/2 پیمانه
شیر نارگیل 1 پیمانه
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

روش تهیه :

فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
کره سرد را اضافه کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
شیر نارگیل و عصاره وانیل را اضافه کنید و همه را مخلوط کنید تا خمیر یک‌دست شکل بگیرد.
خمیر را روی سطح آردی به صورت دایره‌ای به قطر 2 سانتی‌متر باز کنید.
خمیر را به شکل مثلثی برش بزنید.
اسکون‌ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده، قرار دهید.
اسکون‌ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
سپس اسکون‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند.

نکات مهم جهت تهیه اسکون نارگیل

خواص اسکون نارگیل

اسکون نارگیل خواص زیر را دارد:

او یک منبع خوب از فیبر است.
سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، پتاسیم و منیزیم است.
منبع خوبی از چربی‌های سالم بوده و طعمی و عطر خوبی دارد.

نکات مهم برای تهیه اسکون نارگیل

برای اینکه اسکون‌ها خوب پف کنند، حتماً همه مواد خمیر را به خوبی با هم مخلوط کنید.
اگر خمیر خیلی خشک است، می‌توانید کمی شیر نارگیل یا آب اضافه کنید.
اگر خمیر خیلی شل است، می‌توانید کمی آرد اضافه کنید.
برای اینکه اسکون‌ها رنگ طلایی بگیرند، آنها را در دمای بالا و برای مدت کوتاه بپزید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا