رسپی

دستور تهیه اشکنه بادمجان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم اشکنه گوجه بادمجان خوشمزه و مقوی

پیاز ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
شنبلیله خشک ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
روغن محلی به مقدار کافی
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مقدار کافی

دستور تهیه اشکنه بادمجان

برای درست کردن اشکنه بادمجان خوشمزه، اول بادمجان‌ها را خوب بشویید و آنها را بدون پوست کردن، به شکل مکعبی خرد کنید. بعد، بادمجان‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک بگذارید تا تلخی‌شان گرفته شود.
پس از این مدت، بادمجان‌ها را در یک آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان برود. سپس سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده، شسته و به شکل مکعبی خرد می‌کنیم. بعد از آن، گوجه‌فرنگی‌ها را نیز می‌شوییم.
در این مرحله، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کرده و آنها را به همراه پیاز به صورت نگینی خرد می‌کنیم. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن محلی به آن اضافه می‌کنیم و بلافاصله پیازها را به قابلمه می‌ریزیم.

اشکنه

حالا پیاز را تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود، سپس سیر رنده شده را به همراه مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا عطر سیر و ادویه‌ها بیرون بیاید. در ادامه، رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه می‌افزاییم.
در این مرحله، رب گوجه‌فرنگی را خوب تفت می‌دهیم تا سرخ شود. سپس نعنا خشک و شنبلیله را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا عطر آنها هم آزاد شود. حالا بادمجان و گوجه‌فرنگی‌ها را به قابلمه اضافه می‌کنیم.
مواد را به مدت ۳ دقیقه تفت می‌دهیم، سپس سیب‌زمینی‌ها را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. حالا به اندازه‌ای که روی مواد را بپوشاند، آب جوش به قابلمه اضافه کرده و می‌گذاریم مواد به خوبی بپزند.

غذا با بادمجان

برای اینکه اشکنه غلیظ‌تر شود، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و آرد را به آن اضافه می‌کنیم سپس تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا آرد سرد را به تابه اضافه می‌کنیم.

در ادامه، آرد و آب سرد را مختلط می‌کنیم تا یکدست شود، سپس به قابلمه اضافه می‌کنیم. پس از ۵ دقیقه، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی و آرام به قابلمه اضافه کرده و بدون هم زدن می‌گذاریم تخم‌مرغ‌ها پخته شوند.
بعد از ۳۰ دقیقه که مواد خوب پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و اشکنه بادمجان را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم. در نهایت، اشکنه بادمجان را با نان تازه و پیاز سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا