رسپی

دستور تهیه املت کاهو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه املت کاهو

املت کاهو یکی از انواع املت‌هاست که خیلی ساده و خوشمزه است و ممکن است برای شما جالب باشد که چطور می‌توانید با کاهو یک صبحانه یا عصرانه خوشمزه درست کنید. این املت به راحتی درست می‌شود و می‌توانید از کاهوهای معمولی یا پیچ استفاده کنید، اما بهتر است کاهو خشک باشد تا بوی بدی ندهد. تخم‌مرغ یکی از مواد اصلی در آشپزی است که با ترکیب آن با دیگر مواد می‌توانید یک وعده غذایی جدید بسازید.
املت کاهو به صرفه است و می‌توانید با چند ماده ساده آن را درست کنید، اما می‌توانید سبزیجات دیگری هم به آن اضافه کنید و خلاقیت به خرج دهید. این املت به دلیل داشتن کاهو خواص خوبی هم دارد؛ کاهو حاوی آنتی‌اکسیدان است و ارزش غذایی بالایی دارد. تاریخچه این سبزی به مصر باستان برمی‌گردد و منبع خوبی از ویتامین‌های A و K است. همچنین کاهو برای افرادی که در رژیم غذایی هستند، گزینه مناسبی است زیرا کالری کمی دارد. امروز در رضیم، دستور تهیه املت کاهو با پودر نان سوخاری را به شما آموزش خواهیم داد، با ما همراه باشید.

دستور تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

املت قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین‌المللی است که با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود.
مواد لازم برای ۴ نفر

  • تخم‌مرغ : ۴ عدد
  • کاهو : ۱ عدد کوچک
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • زردچوبه و روغن : به مقدار کافی

دستور تهیه املت کاهو

مرحله اول
برای تهیه املت کاهو ابتدا کاهوها را از هم جدا کرده و خوب می‌شوییم، سپس در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان کاملاً بیرون بیاید. بعد کاهوها را به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دوم
در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه مناسب می‌شکنیم و با چنگال کمی هم می‌زنیم تا یکنواخت شوند. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم
حالا کاهوها را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را به‌خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس یک تابه روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود. املت فرانسوی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف فرانسه است که معمولاً به عنوان صبحانه سرو می‌شود.

مرحله چهارم
وقتی روغن داغ شد، تمام مواد را به‌صورت یکجا در تابه می‌ریزیم و با پشت قاشق به‌طور یکنواخت پخش می‌کنیم. اجازه می‌دهیم یک سمت املت به‌طور کامل سرخ شود.

چگونه املت کاهو درست کنیم؟

مرحله پنجم
زمانی که یک سمت املت خوب سرخ شد و خودش را گرفت، برای آسان‌تر کردن برگرداندن آن، املت را به چند قسمت تقسیم کرده و برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم
پس از اینکه هر دو سمت املت به‌خوبی سرخ شدند، آن را از تابه بیرون می‌آوریم و در ظرف موردنظر قرار می‌دهیم. در نهایت املت کاهو را به همراه نان، گوجه‌فرنگی و خیارشور خرد شده سرو می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه املت کاهو (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا