دستور تهیه املت کبابی یک عصرانه کامل و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
املت کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با روشها و مواد مختلف درست میشود. این غذا به اسمهای املت جنگلی و املت دودی هم شناخته میشود. اگر دلتان یک صبحانه لذیذ و خوشمزه میخواهد، این املت میتواند انتخاب خوبی باشد. میتوانید به سلیقه خود این املت را با مواد مختلفی مثل قارچ، فلفل دلمهای و فلفل سبز درست کنید. پس اگر میخواهید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید، با ما در ادامه همراه باشید!
مواد لازم برای املت کبابی
- گوجهفرنگی 8 عدد متوسط
- تخممرغ 4 عدد
- رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری پُر
- کره 50 گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه املت کبابی
مرحله اول
برای تهیه املت کبابی خوشمزه، ابتدا گوجهفرنگیها را بشویید و روی سیخ بزنید. سپس روی آتش قرار دهید تا کمکم کباب شوند. بعد از کباب شدن، گوجهفرنگیها را روی تخته آشپزخانه خرد کنید.
مرحله دوم
بعد، خرد شدههای گوجهفرنگی را در تابه بریزید و آنها را تفت دهید تا آب آنها بخار شود. سپس روغن و رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و مواد را خوب تفت دهید. در این مرحله کره را به چند قسمت تقسیم کنید.
مرحله سوم
حالا این قطعات کره را به صورت پخش روی گوجهفرنگیها قرار دهید تا ذوب شوند. سپس تخممرغها را به آرامی روی گوجهفرنگیها بشکنید و آنها را هم نزنید تا بپزد. فقط با قاشق زیر تخممرغها مقداری گوجهفرنگیها را جابهجا کنید.
مرحله چهارم
اجازه دهید تا تخممرغها خوب بپزند. در پایان، زردههای تخممرغ را باز کنید تا کاملاً پخته شوند و سپس گوجهفرنگیها را با تخممرغها مخلوط کنید. در نهایت تابه را از روی حرارت بردارید و املت کبابی را با نان سرو کنید.