دستور تهیه امگشت پلو خوشمزه و مخصوص جنوبی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه امگشت پلو خوشمزه و مخصوص جنوبی
امگشت پلو یک غذای خوشمزه و محبوب است که از طعمهای مختلفی تشکیل شده است. شما میتوانید به جای ماهی، از تن ماهی نیز استفاده کنید. این پلوی معطر و خوشمزه را میتوانید به راحتی برای ناهار یا شام در خانه درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
غذاهای خوشمزه دیگری که از جنوب ایران معروف هستند عبارتند از: گمنه، مچبوس مرغ، نافله خوزستانی، قلیه میگو، مفطح، کپه، قلیه دزفولی و دو پیازه میگو.
مواد لازم :
برنج: ۲ پیمانه
ماهی: ۳۰۰ گرم
سبزی ماهی (شنبلیله و گشنیز): ۲۰۰ گرم
کشمش: نصف پیمانه
سیر: ۳ حبه
گردو: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
گرد لیمو: ۱ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
دستور تهیه امگشت پلو با تن ماهی
مراحل پخت :
ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید.
سپس سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
ماهی خرد شده و سبزی ماهی را هم به مخلوط اضافه کنید و سرخ نمایید.
در پایان، گردوی خرد شده، گرد لیمو و ادویهها را اضافه کرده و کمی تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.
کشمش را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید.
بعد از آن، کشمش را آبکش کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا پف کند.
برنج را با حدود ۳ پیمانه آب و مقداری نمک خیس کنید.
سپس در یک قابلمه کمی آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.
بعد از جوشیدن، برنج را داخل آب بریزید و کمی صبر کنید تا نرم شود.
سپس برنج را آبکش کرده و در کف قابلمه یک نان لواش بگذارید تا تهدیگ شود.
یک لایه برنج و مقداری از مواد ماهی را در قابلمه بریزید و این کار را ادامه دهید تا همه مواد تمام شود.
برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا آماده شود.
کشمشهای تفت داده شده را برای تزئین روی برنج در دیس سرو کنید.