دستور تهیه انواع غذا با سینه مرغ خوشمزه و آسان (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پخت غذا با سینه مرغ
دستور تهیه غذا با سینه مرغ موضوع مورد بحث ماست. سینه مرغ به خاطر نداشتن استخوان، پختن آن بسیار آسان است. این قسمت از مرغ در تهیه غذاهای مختلفی کاربرد دارد و شما میتوانید این غذاها را در خانه تهیه کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
دستور تهیه سینه مرغ سوخاری با سس مخصوص
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ سوخاری:
- سینه مرغ ۴ عدد
- سس خردل ½ لیوان
- سس مایونز ½ لیوان
- سیر ۲ حبه
- آرد سوخاری یا خرده نان ۱ لیوان
- عسل ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مراحل تهیه سینه مرغ سوخاری:
فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. نصف سس مایونز، نصف سس خردل، سیر رنده شده و مقداری نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
سینههای مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید و به مخلوط سس اضافه کنید. بعد از اینکه تمام سطح مرغها با سس آغشته شد، آنان را در آرد سوخاری بزنید. سپس مرغها را در یک سینی فر بچینید و برای ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.
برای تهیه سس، نصف باقیمانده سس خردل و سس مایونز را در یک کاسه بریزید، عسل را گرم کرده و به سس اضافه کنید. با همزن بزنید تا یکدست شود، سپس مرغ سوخاری را با این سس سرو کنید.
دستور تهیه خوراک سینه مرغ و قارچ
مواد لازم برای تهیه خوراک سینه مرغ و قارچ:
- سینه مرغ: ۱ عدد بزرگ
- آرد سوخاری: ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- ترخان: ۱ قاشق مرباخوری
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- سس مایونز: ½ پیمانه
- خامه: ۵۰ گرم
- سبزیجات پخته: به دلخواه
- کره: ۵۰ گرم
- پیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
مراحل تهیه خوراک سینه مرغ و قارچ:
ابتدا سینه مرغ را به تکههای ۲ سانتیمتری برش دهید و همراه با قارچ در کره تفت دهید. سفیده و زرده تخممرغ را جدا کنید. در یک ظرف جداگانه سفیده را با همزن بزنید تا کمی سفت شود.
سپس تکههای مرغ و قارچ را با بقیه مواد مخلوط کنید. در آخر، سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد آماده شده را در قالب بریزید. فر را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و بعد قالب را برای نیم ساعت در طبقه وسط بگذارید.
دستور تهیه سینه مرغ با سس پرتقال و عسل
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ با سس پرتقال و عسل:
- عسل ¼ فنجان
- آب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
- رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
- سیر ریز خرد شده ۱ حبه
- نمک ½ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی ½ قاشق چایخوری
مراحل تهیه سینه مرغ با سس پرتقال و عسل:
عسل، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال، سیر خرد شده، نمک و فلفل قرمز را در یک کاسه مخلوط کنید. سینههای مرغ را نصف کنید و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید و کره را در آن بیندازید. وقتی کره آب شد، سینههای مرغ را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. سپس تکههای مرغ را برگردانید و طرف دیگر را هم ۴-۵ دقیقه سرخ کنید.
“““html
سس عسل و پرتقال را روی مرغها بریزید و آنها را حدود ۳ دقیقه با سس بپزید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تکههای مرغ را داخل ظرف سرو قرار دهید، سس را روی آنها بریزید و نوش جان کنید.
دستور تهیه خوراک سینه مرغ با سبزیجات
مواد لازم برای تهیه خوراک سینه مرغ با سبزیجات:
- سینه مرغ ۱/۲
- هویج ۳ عدد
- فلفل دلمه کوچک ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد متوسط
- قارچ ۲۰۰ گرم
- سیبزمینی ۱ عدد متوسط
- رب گوجهفرنگی ۱.۵ قاشق سوپخوری
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه خوراک مرغ با سبزیجات:
ابتدا تمام مواد را به صورت خلالی برش بزنید. سیبزمینیهای خلال شده را سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس در همان ظرف و با همان روغن، پیاز را تفت دهید تا کمی نرم شود.
بعد سینههای مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. حالا خلالهای هویج و فلفل دلمهای را اضافه کنید و تفت دهید. قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و به مواد اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید تا آب آنها خارج نشود.
۱ قاشق آبلیمو اضافه کنید تا رنگ قارچها سفید بماند. سپس زردچوبه، رب، نمک و فلفل را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، ۱/۲ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد تا آماده شود.
سپس در ظرف سرو ریخته و با سیبزمینیهای سرخ شده تزئین کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
دستور تهیه سینه مرغ گریل شده با پنیر بلوچیز
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ گریل شده با پنیر بلوچیز:
- سس مایونز یک چهارم پیمانه
- خامه ترش یک چهارم پیمانه
- پنیر بلوچیز ۷۵ گرم
- جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش دو قاشق چایخوری
- سینه مرغ شش عدد
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن زیتون به مقدار لازم
مراحل تهیه سینه مرغ گریل شده با پنیر بلوچیز:
برای تهیه سس، مایونز، خامه ترش، پنیر بلوچیز خرد شده، آب لیمو، جعفری، نمک و فلفل را در مخلوطکن بریزید و با هم مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
حالا هر کدام از سینههای مرغ را از طول به ۳ یا ۴ قسمت نازک برش بزنید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. یک تابه نچسب یا تابه گریل را روی حرارت گرم کنید.
مقداری روغن زیتون به آن بریزید. سینه مرغ را در تابه قرار دهید و بپزید تا کاملاً پخته شود. میتوانید سینه مرغ را در دستگاه گریل نیز آماده کنید. حالا سینههای مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس بلوچیز سرو کنید.
دستور تهیه سینه مرغ شکم پر با اسفناج
مواد لازم برای سینه مرغ شکم پر با اسفناج:
- سینه مرغ بدون استخوان: ۳ تکه
- اسفناج پخته: ۴ قاشق غذاخوری
- قارچ سرخ شده: ۲۵۰ گرم
- پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: ۴ قاشق غذاخوری
- پنیر چدار:
“““html - ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه سینه مرغ شکم پر با اسفناج:
اسفناجها را با قارچ، پنیر پارمزان، پنیر پیتزا، پنیر خامهای، پنیر چدار، نمک و فلفل در یک کاسه بریزید و با یک قاشق خوب هم بزنید. با یک چاقوی تیز، سینه مرغ را از کنار برش بزنید، طوری که بتوانید آن را باز کنید و روی تخته قرار دهید.
مراقب باشید که چاقو به انتهای سینه مرغ برخورد نکند. وقتی سینه مرغ را باز کردید، یک لایه سلفون یا کیسه فریزر روی آن بگذارید و با بیفتک کوب یا گوشت کوب به آرامی روی آن بزنید تا گوشت نرم و نازک شود.
سلفون را بردارید و دو طرف سینه مرغ را با نمک و فلفل مزهدار کنید. روی نیمی از سینه مرغ کمی از مخلوط اسفناج، قارچ و پنیر قرار دهید. حالا طرف دیگر سینه را روی آن بگذارید.
یادتان باشد که مخلوط اسفناج را به اندازهای بگذارید که لبهها به هم برسند. تابه گریل را کمی چرب کنید و مرغ را روی آن قرار دهید.
بعد از ۱۰ دقیقه، مرغ را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن هم ۱۰ دقیقه گریل شود. میتوانید در تابه را بگذارید تا قسمتهای thicker مرغ هم خوب بپزد.
دستور تهیه سینه مرغ با چیلی و خامه
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ با چیلی و خامه:
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک و نیم قاشق چای خوری پودر چیلی
- یک و نیم قاشق چای خوری پودر پیاز
- ۲ قاشق چای خوری پودر سیر
- ۴ سینه مرغ بدون پوست
- یک چهارم فنجان کره
- نصف فنجان کرم سنگین
مراحل تهیه سینه مرغ با چیلی و خامه:
ادویهها (نمک، چیلی، پودر پیاز و پودر سیر) را با سینه مرغ ترکیب کنید. در یک ماهیتابه بزرگ نیمی از کره را گرم کنید و مرغ را روی حرارت متوسط به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بپزید، هر طرف را یک بار بچرخانید تا قهوهای شود.
خامه را در یک قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید. چند دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود، سپس باقیمانده کره را اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد، مرغ را در بشقابها قرار دهید و با سس بپوشانید.
دستور تهیه 10 نوع غذای جدید و خوشمزه با ران مرغ
دستور تهیه ۳ مدل غذای خوشمزه با جگر مرغ + عکس