رسپی

دستور تهیه انواع غذا با گوشت بره (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه انواع غذا با گوشت بره

دستور تهیه غذا با گوشت بره موضوعی است که به آن خواهیم پرداخت. این غذاها به روش‌های مختلفی تهیه می‌شوند و می‌توانند با برنج یا نان سرو شوند.

دستور تهیه خوراک گوشت بره

مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت بره:

  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت شانه بره (بدون استخوان): ۶۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده: ۲ عدد بزرگ
  • سیر له شده: ۳ حبه
  • پودر زنجبیل: یک قاشق مرباخوری
  • چوب دارچین: ۲ عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • هل سبز: ۴ عدد
  • پودر کاری: ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری
  • آب گوشت: نیم لیتر
  • گوجه فرنگی خرد شده: ۴۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۶ قاشق غذاخوری
  • شکر: یک قاشق مرباخوری
  • سیب‌زمینی پوست کنده و نصف شده: ۴ عدد
  • گشنیز تازه: به مقدار لازم

مراحل تهیه خوراک گوشت بره:

پیاز را در روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شود. بعد سیر، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل، پودر کاری و هل را اضافه کرده و یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس تکه‌های گوشت را برگردانید.

حال می‌توانید گوجه فرنگی، رب گوجه، شکر، سیب‌زمینی و آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را به جوش بیاورید. بعد از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید خوراک به آرامی بپزد تا گوشت نرم شود.

در انتها، گشنیز خرد شده را روی خوراک بریزید و آن را با برنج یا نان سرو کنید.

دستور تهیه خوراک گوچ با گوشت بره

مواد لازم برای تهیه خوراک گوچ:

  • گوشت بره (سر دست): ۱ کیلو
  • روغن مایع: یک چهارم لیوان
  • لوبیا سبز: نیم کیلو
  • کدو کوچک: ۲ عدد
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • فلفل کبابی یا دلمه‌ای: ۲ عدد
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ تا ۳ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • آویشن: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

مراحل تهیه خوراک گوچ با گوشت بره:

ابتدا فر را روشن کنید. سپس گوشت را به اندازه‌های دو تا سه سانتیمتر برش بزنید. لوبیاها را شسته و به تکه‌های بزرگ خرد کنید. سیب‌زمینی، فلفل، کدو و گوجه فرنگی را نیز به شکل بزرگ برش دهید. سیر و پیاز را خلالی کنید. درون یک ظرف مخصوص به اسم گوچ را با دو قاشق روغن چرب کنید و گوشت را داخل آن بریزید و آویشن را اضافه کنید.

به ترتیب اول لوبیا، سپس پیاز، کدو، فلفل، سیب‌زمینی و گوجه فرنگی را روی گوشت بچینید. روی سبزیجات نمک و فلفل و روغن بزنید.

در قابلمه را ببندید (معمولاً دور لبۀ آن را با خمیر می‌چسبانند تا بخار خارج نشود). گوچ را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد برای یک تا یک و نیم ساعت در فر بگذارید.

توجه داشته باشید که اگر بیشتر از دو ساعت بماند، غذا می‌سوزد. پس از بیرون آوردن از فر، خوراک را با ظرف خودش سرو کنید.

دستور تهیه آبگوشت با گوشت بره

مواد مورد نیاز برای تهیه آبگوشت ایرانی:

دستور تهیه انواع غذا با گوشت بره (مرحله به مرحله)
  • گوشت بره با استخوان: ۷۰۰ گرم
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
  • نخود خیس کرده: ۱/۲ فنجان
  • لوبیا سفید: ۱/۲ فنجان
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱/۴ فنجان
  • سیب‌زمینی: ۳ عدد
  • لیمو امانی: ۳ عدد (اختیاری)
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

مراحل تهیه آبگوشت ایرانی:

برای تهیه آبگوشت، ابتدا گوشت را در قابلمه گذاشته و به آن زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید. سپس نخود و لوبیا را به مواد اضافه کرده و پیازها را خرد کرده و به آن‌ها اضافه کنید. بعد از آن، رب گوجه را به همراه سیب‌زمینی‌ها و لیمو امانی (در صورتی که دوست دارید) اضافه کنید. سپس مقداری آب اضافه کرده و بگذارید تا بپزد. بهتر است حرارت کم باشد تا همه مواد به خوبی پخته و نرم شوند.

“““html

از شب قبل، گوشت گوسفند را با نمک، فلفل و زردچوبه طعم‌دار کنید و آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید. همچنین، نخود و لوبیا را خوب بشویید و با ۳ فنجان آب بخیسانید.

برای پخت، یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید، سپس گوشت، پیاز، رب گوجه‌فرنگی و ۸ لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید. نخود و لوبیا را آبکش کنید و به قابلمه بیفزایید. حرارت قابلمه را ابتدا زیاد کنید و سپس کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید تا گوشت و نخود به خوبی بپزند.

در این مرحله، سیب‌زمینی و در صورت تمایل، لیمو امانی را به آبگوشت اضافه کنید و بپزید. حدود یک ساعت زمان کافی است و سپس در آخر، با ادویه و نمک و فلفل آبگوشت را طعم‌دار کنید.

لیموها را از آبگوشت بیرون آورده و ۲-۱ قاشق از آب آن را به آبگوشت اضافه کنید (از انداختن هسته لیمو خودداری کنید). آبگوشت را در کاسه‌های یک نفره بریزید و در نهایت، گوشت‌ها را در یک کاسه بزرگ بگذارید و تمامی استخوان‌ها را جدا کنید.

گوشت، سیب‌زمینی، نخود و لوبیا را با گوشتکوب له کنید، به معنای واقعی “پوره گوشت” درست کنید. گوشت کوبیده صاف و نرم را با آب لیمو امانی، کمی آب گوشت، نمک و فلفل طعم‌دار نمایید.

انواع غذا با گوشت بره/پخت غذا با گوشت بره

دستور تهیه خورش گوشت بره

مواد لازم برای تهیه خورش گوشت بره:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • ۸۰۰ گرم گوجه‌فرنگی خرد شده
  • ۴۲۰ گرم سوپ گوجه‌فرنگی
  • ۶ فنجان آب
  • ۲/۱ فنجان جو پوست‌کنده
  • گوشت استیک خرد شده به قطعات ۳ سانتی‌متری
  • ۱۵۰ گرم نان تست
  • ۱۵۰ گرم هویج خرد شده
  • ۱۵۰ گرم کرفس خرد شده

مراحل تهیه خورش گوشت بره:

روی حرارت ملایم، روغن را در یک قابلمه کوچک گرم کنید. سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگش کمی تیره‌تر شود. حالا آرد، پیاز، کرفس و هویج خرد شده را اضافه کنید.

بپزید و هم بزنید تا پیازها نرم شوند. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را بریزید و سوپ را با میزان آبی که در پشت پاکت آن آمده است به مواد اضافه کنید. به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم و درب بسته بپزید.

سپس مواد را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با تکه‌های نان تست تزئین کنید.

دستور تهیه غذا با گوشت بره/تهیه غذا با گوشت بره

دستور تهیه خورش گوشت بره و سبزیجات در فر

مواد لازم برای تهیه خورش گوشت بره و سبزیجات:

  • یک کیلو گوشت بره بدون استخوان از قسمت ران یا شانه، با چربی کم و به قطعات ۱.۵ اینچی تقسیم شده
  • ۱.۵ قاشق غذاخوری نمک دریا برای گوشت و ۱ قاشق چای‌خوری برای خورش
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه برای گوشت و ۱/۲ قاشق چای‌خوری برای خورش
  • ۱/۴ فنجان آرد همه‌کار برای غلظت
  • یک عدد پیاز بزرگ زرد
  • ۴ حبه سیر ریز شده
  • ۵.۵ پیمانه آب گوشت
  • نیم کیلو قارچ به صورت حلقه‌ای برش خورده
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری آویشن
  • ۷۰۰ گرم سیب‌زمینی زرد کوچک، نصف یا چهار قاچ شده به تکه‌های یک اینچی
  • ۴ عدد هویج متوسط، پوست کنده و برش داده به تکه‌های نیم اینچی
  • ۱۵ گرم جعفری ریز خرد شده برای تزئین
  • مقداری روغن زیتون سبک برای تفت دادن گوشت

مراحل پخت خورش گوشت بره و سبزیجات:

در یک قابلمه بزرگ سرامیکی (Dutch oven) روی حرارت متوسط مقداری روغن را گرم کنید. گوشت بره را با ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه طعم‌دار کنید.

۱/۴ فنجان آرد روی آن بپاشید و چند دقیقه هم بزنید تا کمی سرخ شود. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و آنها را نیز تفت دهید تا نرم شوند. سپس قارچ و بقیه مواد را اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید.

بعد از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید خورش به آرامی بپزد تا گوشت و سبزیجات نرم شوند. این حرکت حدود ۱.۵ تا ۲ ساعت طول می‌کشد. در پایان، می‌توانید خورش را با جعفری خرد شده تزئین کنید.

“““html

آن را می‌پاشیم و مخلوط می‌کنیم تا آرد روی گوشت را بپوشاند. گوشت بره را در یک قابلمه با روغن زیتون و روی حرارت متوسط حدود ۳ تا ۴ دقیقه برای هر طرف تفت می‌دهیم و سپس گوشت را از قابلمه در می‌آوریم.

پیاز خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت می‌دهیم. سپس سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا نسوزد. ۱ و ۱/۲ پیمانه آب گوشت را به قابلمه اضافه کرده و ته قابلمه را پاک می‌کنیم.

قارچ‌های بزرگ خرد شده را اضافه کنید، حرارت را بالا برده و به مدت ۱۰ دقیقه بدون درپوش بپزید. فر را تا دماي ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

سپس گوشت را به قابلمه برگردانید و ۴ پیمانه آب گوشت، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل، ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک و ۲ عدد برگ بو را اضافه کنید.

سیب‌زمینی و هویج را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند (سیب‌زمینی باید در مایع غوطه‌ور باشد). حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید، سپس درب آن را بگذارید و به آرامی در فر با حرارت ۱۷۵ درجه بگذارید.

حدود ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه در فر بپزد. وقتی خورش گوشت بره آماده شد، سیب‌زمینی به راحتی با چنگال سوراخ می‌شود و گوشت بره نرم خواهد بود. برای اینکه خورش کم‌چربی داشته باشید، چربی روی خورش را بگیرید.

حالا خورش گوشت بره شما آماده است و می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

بهترین غذا با گوشت بره

دستور تهیه سوپ جو با گوشت بره

مواد لازم برای تهیه سوپ جو با گوشت بره:

  • یک پوند گوشت بره
  • دو عدد پیاز بزرگ، خرد شده
  • ۲۸ اونس گوجه‌فرنگی خرد شده
  • دو پیمانه آب
  • سه پیمانه سوپ گوشت گاو
  • یک سوم پیمانه آب گوجه‌فرنگی
  • ۴ هویج متوسط، خرد شده
  • سه ساقه کرفس خرد شده
  • نصف فنجان جو
  • پودر فلفل چیلی ½ قاشق سوپ‌خوری
  • یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

مراحل تهیه سوپ جو با گوشت بره:

ابتدا جوها را برای ۴ الی ۵ ساعت در آب خیس کنید تا کاملاً نرم شوند. یک قابلمه بزرگ آماده کرده و روغن را داخل آن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت بره را که به تکه‌های کوچک برش داده‌اید، درون آن تفت دهید تا کاملاً قهوه‌ای شود.

سپس گوجه‌فرنگی‌ها، سوپ‌های گاو، آب گوجه‌فرنگی، آب و قارچ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. هویج، کرفس و جو را اضافه کنید و به مقدار دلخواه با پودر چیلی و فلفل طعم‌دار کنید. بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت کم بپزد تا خوب جا بیفتد.

با گوشت بره چی بپزم

دستور تهیه ۷ مدل غذای لذیذ و خوشمزه با سینه مرغ

دستور تهیه ۵ غذای لذیذ و خوشمزه با گوشت چرخ کرده

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا