رسپی

دستور تهیه انواع میان وعده های مقوی و خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه انواع میان وعده

دستور تهیه میان وعده موضوع مورد بحث ماست. معمولاً خوراکی و میان وعده کودکان تفاوت زیادی با بزرگترها ندارد. تفاوت اینجاست که بچه ها نیاز به ظاهر بهتری برای غذای خود دارند.

به جز این، آنها چندان اهمیتی نمی‌دهند که غذا چقدر سالم باشد؛ این وظیفه بزرگترهاست که هنگام پخت غذا به این موضوع توجه کنند و نکته اصلی برای کودکان، طعم خوب غذاست.

1. دستور تهیه جوجه کباب با سس بادام زمینی میان وعده خوشمزه

مواد لازم برای کباب (برای ۸ نفر):

  • ۳۵۰ گرم فیله مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا با سدیم پایین

مواد لازم برای تهیه سس جوجه کباب:

  • ۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا با سدیم پایین
  • ۲ قاشق غذاخوری عصاره لیموی تازه
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • ۱/۸ قاشق چای خوری پودر سیر

دستور تهیه کباب:

سینه مرغ را به نوارهای ۱ سانتی‌متری برش دهید. آن‌ها را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و به آرامی با دست آن‌ها را بکوبید تا یکدست شوند.

اگر طول هرکدام از نوارها زیاد بود، می‌توانید آنها را نصف کنید. بعد از برش، آنها را در یک ظرف ریخته و روغن و سس سویا را به آن‌ها اضافه کنید.

تکه‌های مرغ را به آرامی در ظرف بغلتانید تا کاملاً آغشته شوند. بگذارید حداقل ۲۰ دقیقه در ظرف بمانند یا بهتر است آنها را شب تا صبح در یخچال بگذارید.

دستور تهیه سس جوجه کباب:

سس سویا، کره بادام زمینی، عصاره لیمو، عسل، پیازچه، پودر سیر و اگر دوست دارید، کمی فلفل قرمز را در ظرفی مخلوط کنید. سپس ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

سینه مرغ را از سس خارج کرده و به آرامی روی سیخ‌های چوبی بکشید. آنها را در ماهیتابه قرار دهید و سعی کنید سیخ‌ها از حرارت مستقیم دور باشند تا نسوزند.

وقتی مرغ‌ها طلایی شدند، آنها را بردارید. با حرارت ملایم هر طرف حدود ۲ تا ۳ دقیقه کافی است. سپس آنها را با سس بادام زمینی سرو کنید.

نکته: سس بادام زمینی را می‌توانید حدود یک هفته در یخچال نگهداری کنید. قبل از استفاده، ۲۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید و در دمای اتاق بگذارید.

دستور تهیه میان وعده برای کودکان

2. دستور تهیه نان ایتالیایی میان وعده ای خانگی برای کودکان

مواد لازم برای تهیه نان ایتالیایی:

دستور تهیه انواع میان وعده های مقوی و خانگی (مرحله به مرحله)
  • ۲٫۵ پیمانه آرد
  • ۲ ¼ قاشق چای خوری خمیر مایه
  • ¾ قاشق چای خوری نمک
  • ¾ پیمانه آب جوش
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن پخت و پز
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر یا عسل
  • ۱ عدد تخم مرغ

دستور تهیه نان ایتالیایی:

در یک ظرف بزرگ، آرد، نمک و مخمر را ترکیب کنید. در ظرف دیگری، شکر، آب جوش و روغن را مخلوط کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و زرده را به مخلوط شکر و روغن اضافه کنید.

سفیده را در یخچال بگذارید. محتویات دو ظرف را با هم ترکیب کنید. با دور آرام همزن حدود ۳۰ ثانیه بزنید. سپس کناره‌های ظرف را با دست یا قاشق جمع کنید و داخل آن بریزید.

سپس همزن را روی دور سریع بگذارید و حدود ۳ دقیقه بزنید…

“““html

خمیر را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه با دست ورز دهید تا قوام پیدا کند و سفت و یکدست شود. سپس آن را روی یک لایه نازک آرد در یک سینی قرار دهید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت بماند.

در این مرحله از دستور تهیه میان وعده خانگی خمیر را زیر و رو کنید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید. یک ورق آلومینیومی را چرب کنید. خمیر را نصف کرده و هر بخش را به ۸ قسمت تقسیم کنید. هرکدام از این قسمت‌ها را روی سطح آردی به حالت لوله‌ای (مثل نان باگت) آماده کنید.

خمیرها را با فاصله ۵ سانتی‌متر از هم روی ورق آلومینیومی بچینید. روی آن‌ها را بپوشانید و حدود ۴۵ دقیقه به آن‌ها استراحت دهید.

فر را روی ۲۱۸ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. سفیده تخم‌مرغ و یک قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا خوب پف کند. با قلم‌مو آن را روی نان‌ها بمالید و مقداری نمک شکری روی آن‌ها بپاشید. به مدت حدود ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا رنگ طلایی پیدا کنند. بچه‌ها عاشق این نان‌ها می‌شوند.

میان وعده سبک و خوشمزه

3. دستور تهیه هویج با سس بادام زمینی میان وعده سالم

مواد لازم برای تهیه هویج با سس بادام زمینی:

  • هویج خلالی شده
  • ۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • مقداری سس سویا
  • چند قطره روغن کنجد
  • مقداری آب

دستور تهیه هویج با سس بادام زمینی:

تمام مواد به جز هویج و آب را در یک ظرف ریخته و با مخلوط‌کن هم بزنید. برای قوام بهتر می‌توانید مقداری آب اضافه کنید. همچنین می‌توانید چند تکه گشنیز یا ریحان و مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنید.

اگر هویج را دوست ندارید، می‌توانید از تکه‌های سیب استفاده کنید. برای ترد شدن و آبدار شدن هویج‌ها، می‌توانید چند ساعت آن‌ها را در آب بخیسانید.

هویج‌ها را در سس فرو ببرید و میل کنید. همچنین می‌توانید آن‌ها را کمی در روغن زیتون تفت دهید.

بهترین میان وعده صبح

4. سس سالاد میوه میان وعده خوشمزه و مقوی

مواد لازم برای تهیه سس سالاد میوه:

  • ¼ پیمانه خامه ترش
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • ¼ قاشق چای‌خوری دارچین
  • میوه‌های دلخواه

دستور تهیه سس سالاد میوه:

خامه ترش، شکر قهوه‌ای و دارچین را در یک ظرف مخلوط کنید. به جای خامه ترش می‌توانید از ماست استفاده کنید. میوه‌ها را در این سس فرو ببرید و لذت ببرید.

میان وعده مقوی برای روزهای قرنطینه

5. دستور تهیه رنگینک میان وعده عالی در روزهای تعطیل

مواد لازم برای تهیه رنگینک:

  • 1 لیوان سرپر آرد
  • 200 گرم کره
  • سلفون
  • خرما
  • پودر هل و پودر دارچین
  • گردوی خرد شده

دستور تهیه رنگینک:

آرد را کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شده و رنگش کمی تغییر کند. سپس ۱۵۰ گرم کره به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید. بعد از آن، نصف مواد را در ظرفی که از قبل سلفون کشیده‌اید بریزید.

خرما را پوست کنده و هسته‌اش را جدا کنید و با ۵۰ گرم کره و کمی پودر هل و دارچین تفت دهید. در انتها گردو خرد شده را به مخلوط خرما اضافه کنید.

“““html

خرماها را روی آردی که کمی تفت داده‌اید در ظرف پیرکس بریزید و آن‌ها را صاف و یکدست کنید.

سپس نصف باقی‌مانده آرد تفت‌داده شده را روی خرماها بپاشید و ظرف را به مدت یک ربع در یخچال قرار دهید. وقتی که می‌خواهید سرو کنید، سلفون را از ظرف جدا کرده و آن را برش بزنید. سپس با کنجد، گردو، خلال بادام و نارگیل تزئین کنید.

دستور تهیه میان وعده های مقوی

۱۵ ایده برای میان وعده‌های سریع و سالم گیاهی برای گیاهخواران

معرفی ۱۰ میان وعده ساده و پرخاصیت برای کودکان زیر یک سال

۲۶ میان وعده رژیمی عالی برای کاهش وزن

میان وعده‌های سالم و مقوی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا