دستور تهیه اگ آووکادو (تخم مرغ و آووکادو) (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه اگ آووکادو (تخم مرغ و آووکادو)
اگ آووکادو یک صبحانه منحصر به فرد و خوشمزه است. آووکادو دارای بافت نرم و خواص غذایی بالا است که برای پوست و مو نیز مفید میباشد. اگر به صبحانه علاقه دارید و میخواهید تغییراتی در آن ایجاد کنید، این صبحانه خوشمزه تخم مرغ و آووکادو را از دست ندهید.
مواد اولیه مورد نیاز : | میزان مورد نیاز : |
آووکادو | 2 عدد |
تخم مرغ | 4 عدد |
ژامبون | 2 ورق |
گوجه گیلاسی | 2 عدد |
ساقه پیازچه | 3 عدد |
پنیر گودا | 2 ورق |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
آووکادو میوهای است که در مناطق گرمسیری رشد میکند. این میوه سرشار از چربیهای مفید برای پوست و مو است و به دلیل وارداتی بودن، در کشور ما کاشته نمیشود.
دستور تهیه اِگ آووکادو (تخم مرغ و آووکادو)
ابتدا آووکادو را نصف کرده و مقداری از داخل آن را با قاشق خالی میکنیم تا جای تخم مرغ داشته باشد.
سپس آووکادوها را در سینی فر یا ظرف ماکروفر قرار میدهیم.
حالا ژامبونها را به شکل خلالی برش میزنیم و در یکی از نصفههای آووکادو قرار میدهیم.
گوجههای گیلاسی را خرد کرده و در نصفه دیگر آووکادو میریزیم.
پیازچهها را نیز خرد کرده و در یک آووکادو دیگر میریزیم.
در نهایت، پنیر گودا را به صورت نازک برش میزنیم و در آخرین آووکادو میریزیم.
سپس روی هر آووکادو یک تخم مرغ میشکنیم.
روی تخم مرغها مقداری نمک و فلفل سیاه و پاپریکا اضافه میکنیم.
برای پخت تخم مرغها، آنها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳ دقیقه برای عسلی شدن یا ۴ تا ۵ دقیقه برای کامل پخته شدن در فر قرار میدهیم.
با این دستور تهیه مخصوص اگ آووکادو یا تخم مرغ آووکادو، یک صبحانه متفاوت و سالم آماده میکنید. ما ۴ طعم مختلف از تخم مرغ و آووکادو را امتحان کردیم و از مزهی خوشمزهاش لذت بردیم. شما هم میتوانید در سایت رضیم به صورت رایگان دستور تهیه انواع پیشغذا، وعده اصلی، دسر و نوشیدنیها را مشاهده کنید.
منبع : آرسس شف