دستور تهیه بادمجان شور شکم پر (مرحله به مرحله)

“`html
اگر میخواهید طعم یک ترشی متفاوت را تجربه کنید، بادمجان شور گزینه خوبی است. شما میتوانید این ترشی را به دو روش ساده و شکم پر درست کنید. در اینجا دستور تهیه بادمجان شور خانگی با طعمی عالی را برای شما آوردهایم.
مواد لازم بادمجان شور
بادمجان: ۵ کیلو
خیار: ۳ عدد
کلم متوسط: ۱ عدد
فلفل سبز: ۳ عدد
گوجه: ۳ عدد
سیر: ۵ حبه
نمک: به میزان لازم
برگ انگور: به میزان لازم
هویج: ۱ عدد
کرفس: به میزان لازم
دستور تهیه بادمجان شور فوق العاده
برای تهیه این ترشی خانگی، ابتدا بادمجانها را بشویید و در یک قابلمه پر از آب قرار دهید. در این قابلمه سه قاشق غذاخوری زردچوبه بریزید و بگذارید بادمجانها کمی نرم شوند.
پس از نرم شدن، بادمجانها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند. اگر میخواهید بادمجان شکم پر درست کنید، باید مواد داخل آن را آماده کنید. تمام مواد را بشویید و سیر، هویج، کلم، کرفس و فلفل را به صورت ریز خرد کنید. کمی سبزی معطر مانند نعناع یا جعفری هم به مخلوط اضافه کنید تا عطر خوبی بگیرد.
بادمجانهای نرمشده را با یک چاقو برش دهید.
مواد را داخل بادمجانها پر کرده و آنها را در ظرف دلخواه بچینید. سپس مقداری آب جوشیده که خنک شده است روی بادمجانها بریزید. نمک و سرکه را با هم ترکیب کرده و روی بادمجانها بریزید. اگر دوست ندارید سرکه استفاده کنید، میتوانید آن را حذف کنید، اما سرکه باعث تردی و ماندگاری بیشتر ترشی میشود.
تهیه بادمجان شور بسیار ساده است و اینجا یک دستور تهیه سریع از این ترشی را مشاهده میکنید. برای اینکه ترشی ماندگاری بالایی داشته باشد، باید آن را در شیشه نگهداری کنید. قرار دادن این ترشی در فضای خنک نیز به ماندگاری آن کمک میکند. پس از هر بار استفاده، درب شیشه را خوب ببندید. استفاده از قاشق کثیف در ترشی باعث کپک زدن آن میشود.