رسپی

دستور تهیه بادیان پلو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه بادیان پلو

همه ما می‌دانیم که برنج یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاها در دنیا است. برنج با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود و انواع پلوها بسته به مواد اولیه‌ای که در آنها به کار رفته، متفاوت هستند. این نوع غذاها به صورت ترکیبی درست می‌شوند و بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرند.

در این مطلب دستور تهیه برنج مخلوط با سبزی بادیان و برگ مو ارائه شده است که با مرغ مزه‌دار و بادمجان و سیب‌زمینی تهیه می‌شود. در اینجا تلاش کرده‌ایم که مراحل تهیه این غذای خوشمزه را به‌طور کامل و گام به گام برای شما شرح دهیم. بنابراین با ما همراه باشید و دستور تهیه را تا انتها دنبال کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
برنج ۷۵۰ گرم
سبزی بادیان و برگ انگور ۴۰۰ گرم
مرغ ۱ کیلوگرم
بادمجان ۶ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ترشی آلو جنگلی ۳ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۲ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
ادویه کاری ۱ قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم

نحوه و دستور تهیه بادیان پلو خانگی

گام اول
برای تهیه این پلو خوشمزه، ابتدا برنج را با آب ولرم بشویید و به مدت دو تا سه ساعت (بسته به نوع برنج) با کمی نمک خیس کنید. در این فاصله بادمجان‌ها را بشویید و پوست بکنید.

گام دوم
در این مرحله، یک برش روی بادمجان‌ها ایجاد کنید و روی آنها نمک بریزید تا تلخی‌شان گرفته شود. همچنین کمی نمک و فلفل و زردچوبه روی مرغ‌ها بمالید و کنار بگذارید. سپس یک قابلمه بردارید و کمی روغن در آن بریزید و روی گاز قرار دهید تا داغ شود.

گام سوم
حرارت را زیاد کنید و مرغ‌ها را به خوبی سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس بادمجان‌ها را خشک کنید و در یک تابه با مقدار مناسبی روغن سرخ کنید. حالا پیازها را بشویید، پوست گرفته و به شکل نگینی خرد کنید.

گام چهارم
پس از سرخ شدن بادمجان‌ها، حالا نوبت سرخ کردن پیازها در همان تابه است. وقتی پیازها طلایی و سرخ شدند، کمی ادویه کاری، زردچوبه و فلفل به آنها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. سپس رب گوجه‌فرنگی و ترشی آلو جنگلی را اضافه کنید.

گام پنجم
در این مرحله، مواد را دوباره تفت دهید تا رب هم سرخ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. حالا باید مواد را روی مرغ‌ها بمالید و داخل بادمجان‌ها قرار دهید. حالا یک قابلمه آب روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید.

گام ششم
زمانی که آب جوش آمد، برنج را آبکش کرده و داخل آب جوش و نمک بریزید. سعی کنید قبل از اینکه برنج را آبکش کنید، سبزی‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و به محض جوش آمدن، برنج را آبکش کنید.

گام هفتم
حالا مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و ته آن یک نان قرار دهید. سپس نیمی از برنج و سبزی را در قابلمه بریزید. تمام مرغ‌ها را روی برنج بگذارید و سپس نیمه دیگر برنج و سبزی را روی آن بریزید و بادمجان‌ها را هم در آخر بالای برنج بگذارید.

گام هشتم
در نهایت سیب‌زمینی‌ها را بشویید، پوست بکنید و خلالی کنید و روی بادمجان‌ها قرار دهید. سپس یک لیوان آب و روغن روی تمامی مواد بریزید و بگذارید با حرارت کم بپزد. بعد از دو ساعت، بادیان پلو شما آماده است و می‌توانید سرو کنید. از اینکه با ما همراه بودید سپاسگزاریم.

منبع : رضیم

دستور تهیه بادیان پلو (مرحله به مرحله)


سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا