دستور تهیه باسلوق یلدایی مجلسی با طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه باسلوق یلدایی مجلسی با طعم بسیار عالی
باسلوق ژلهای یک گزینه عالی برای شب یلداست که تهیه آن بسیار سریع و آسان است. با این شیرینی میتوانید یک میز یلدایی زیبا و رنگارنگ بچینید. باسلوق یکی از شیرینیهای خوشمزه شهر مراغه است و میتوان داخل آن از انواع مغزهای آجیل نیز استفاده کرد.
1. دستور تهیه باسلوق یلدایی ساده
مواد لازم :
نشاسته گل: یک لیوان
شکر: یک لیوان
آب: یک و نیم لیوان
کره: 20 گرم
گلاب: دو قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: به مقدار لازم
دستور تهیه :
ابتدا نشاسته و آب را در یک قابلمه مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
سپس شکر، کره و گلاب را به مخلوت اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
به طور مرتب هم بزنید تا مواد به جوش آمده و غلیظ شوند.
وقتی که باسلوق غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
سپس با دستانتان باسلوق را به شکل دلخواه درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید.
باسلوقها را در یک ظرف بچینید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شوند.
2. باسلوق یلدایی رنگی
مواد لازم :
نشاسته گل: دو لیوان
شکر: دو لیوان
آب: سه لیوان
کره: 40 گرم
گلاب: یک لیوان
رنگ خوراکی: به مقدار لازم
دستور تهیه :
ابتدا نشاسته و آب را در یک قابلمه مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
سپس شکر، کره و گلاب را به مخلوت اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مدام هم بزنید تا مواد به جوش آمده و غلیظ شوند.
پس از اینکه باسلوق غلیظ شد، آن را به سه قسمت تقسیم کنید.
به هر قسمت از باسلوق یک رنگ خوراکی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا رنگ به طور یکنواخت پخش شود.
باسلوقهای رنگی را در ظرفهای جداگانه بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شوند.
3. باسلوق یلدایی هندوانه ای
مواد لازم :
نشاسته گل: یک لیوان
شکر: یک لیوان
آب: یک و نیم لیوان
کره: 20 گرم
گلاب: دو قاشق غذاخوری
پودر ژله آلوئه ورا: یک بسته
دستور تهیه :
ابتدا نشاسته و آب را در یک قابلمه مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
سپس شکر، کره و گلاب را به مخلوت اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
همچنان هم بزنید تا مواد به جوش بیایند و غلیظ شوند.
وقتی که باسلوق غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
پودر ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب سرد حل کنید و به باسلوق اضافه کنید.
باسلوق را خوب هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود.
سپس آن را در ظرفی بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شود.
نکاتی برای تهیه باسلوق یلدایی
برای درست کردن باسلوق یلدایی بهتر است از نشاسته گل استفاده کنید.
چنانچه از نشاسته ذرت استفاده میکنید، مقدار آن را کمی بیشتر کنید.
برای اینکه باسلوق شفاف شود، میتوانید یک قاشق غذاخوری گلاب را در آب حل کنید و به باسلوق اضافه کنید.
اگر میخواهید باسلوق رنگی شود، میتوانید از رنگ خوراکی استفاده نمایید.
باسلوقها را میتوان به شکلهای مختلف درست کرد.
برای اینکه باسلوقها زودتر سفت شوند، میتوانید آنها را در فریزر قرار دهید.