رسپی

دستور تهیه باقلوا محبوب ترکی + شربت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه باقلوا ترکی خوشمزه و عالی

باقلوا، شیرینی معروف ترکیه است که در ایران و بسیاری از کشورهای عربی هم طرفداران زیادی دارد. با من همراه شوید.

باقلوای ترکی با خمیر یوفکا

مواد لازم برای تهیه باقلوا

  • خمیر یوفکا: یک بسته
  • گردو یا پسته پودر شده: ۲ لیوان
  • پودر نارگیل: نصف لیوان (می‌توانید این مورد را حذف کنید و فقط گردو بریزید)
  • پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر هل: یک قاشق غذاخوری
  • گلاب: دو قاشق غذاخوری
  • پودر قند: یک قاشق غذاخوری
  • پودر پسته: برای تزیین (اختیاری)
  • کره ذوب شده: به مقدار لازم (حدود دو قالب ۱۰۰ گرمی)

مواد شربت برای باقلوا

  • شکر: ۱.۵ لیوان
  • آب: یک لیوان
  • گلاب: نصف لیوان
  • هل کوبیده: ۵ عدد

دستور تهیه باقلوا ترکی

  1. ابتدا باید شربت را درست کنیم.
  2. در یک قابلمه شکر، آب، گلاب و هل کوبیده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود و کمی بجوشد. سپس سریع حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا شربت کاملاً سرد شود. (اضافه کردن زعفران به شربت اختیاری است)
  3. دارچین، پودر هل، پودر نارگیل، گلاب و پودر قند را با گردو مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
  4. خمیر یوفکا را باز کنید.
  5. خمیر به شکل مستطیل است.
  6. من قالبم را روی خمیر گذاشتم و اطراف آن را با چاقو بریدم تا دایره شود. اگر قالبتان چهارگوش است، نیازی به این کار نیست.
  7. کره را ذوب کنید.
  8. کف قالب را با کره چرب کنید. یک ورق از خمیر یوفکا را بردارید و داخل قالب بگذارید و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا کاملاً مرطوب شود.
  9. کمی مخلوط آب و گلاب هم روی خمیر اسپری کنید یا بپاشید تا خوشبو و مرطوب شود. (بدون اسپری هم می‌توانید انجام دهید)
  10. سپس لایه دوم را روی لایه اول بگذارید و دوباره سطح آن را مرطوب و کره بزنید. این کار را برای لایه‌های سوم، چهارم و پنجم نیز تکرار کنید. (تعداد لایه‌ها به سلیقه شما بستگی دارد، اما از سه لایه کمتر نباشد).
  11. سپس سطح خمیر را با مخلوط گردو بپوشانید و فشار دهید. دوباره ۵ لایه دیگر خمیر یوفکا چرب شده روی آن قرار دهید. سطح رویی را هم چرب و آب‌پاشی کنید. (می‌توانید در این مرحله دوباره گردو و دوباره ۵ لایه خمیر دیگر بزنید)
  12. خمیر را به شکل لوزی برش بزنید. طرز برش را در پست بعد به شکل مرحله‌ای می‌گذارم تا متوجه شوید. اگر هم برش لوزی برایتان سخت بود، به صورت معمولی برش بزنید.

نکات آخر برای تهیه باقلوا ترکی

  • باقلوا را به مدت نیم ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. برای طلایی شدن روی آن چند دقیقه گریل کنید.
  • همان‌طور که داغ است، شربت سرد شده را روی آن بریزید و از صدای جیلیز ویلیزش لذت ببرید.
  • یک ساعت کنار بگذارید تا شربت به خورد باقلوا برود. بعد برش‌ها را جدا کنید و داخل دیس بچینید یا با همان قالب سر میز بیاورید.

لذت آشپزی با رضیم:

آشنایی با چند نکته درباره قالب‌های کیک و ژله

دستور تهیه شیرینی کشمشی تابه‌ای بدون فر

دستور تهیه چند ایده برای تزیین کیک با ترافل‌های رنگی و زیبا

گردآوری شده مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا