دستور تهیه بال مرغ کنجدی لذیذ و محبوب با طعم فوق العاده (مرحله به مرحله)

دستور تهیه بال مرغ کنجدی لذیذ و محبوب با طعم فوق العاده
بال مرغ کنجدی یک نوع غذا است که با مرغ تهیه میشود و معمولاً به عنوان فست فود سرو میشود. این غذای خوشمزه به شکل فینگر فود و به عنوان پیش غذا در جشن ها و مهمانیها خیلی مناسب است. شما میتوانید این غذای ساده و خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
بال مرغ کنجدی غذایی خوشمزه است که بیشتر افراد، بهخصوص کودکان، آن را دوست دارند. این غذا میتواند با سیبزمینی سرخشده و سایر مخلفات سرو شود. با اضافه کردن بال مرغ کنجدی به برنامه غذایی هفتگیتان، میتوانید یک وعده خوشمزه را در طول هفته داشته باشید.
تنوع در تهیه غذاهای مختلف با مرغ باعث میشود که شما همیشه بتوانید با مواد تقریبا یکسان، طعمی متفاوت و محبوب درست کنید. بال مرغ کنجدی میتواند همانند مرغ کنتاکی یا مرغ سوخاری، گزینهای عالی برای یک وعده خوشمزه در خانواده شما باشد.
مواد لازم برای بال مرغ کنجدی
بال مرغ 1 و 1/2 کیلو
سیر 1 حبه
نمک به مقدار لازم
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
سس هویسین 2 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز به میزان کم
کنجد برشته 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
پیازچه 1 عدد
دستور تهیه بال مرغ کنجدی
ابتدا فر را با دمای ۲۱۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.
یک ورقه فویل آلومینیومی روی سینی فر بگذارید و کمی روغن روی آن بمالید.
بالهای مرغ را آماده کنید.
اول نوکتیز بالها را ببرید و جدا کنید. سپس آنها را از وسط نصف کنید.
نوک بالها در این دستور استفاده نمیشود و میتوانید از آنها برای تهیه سوپ یا آب مرغ استفاده کنید.
حالا بالهای مرغ را روی سینی فر بهصورت یک لایه بچینید. اگر سسی هم در کاسه مانده، آن را روی مرغها بریزید.
سینی را به فر گرم شده بگذارید. بعد از ۲۰ دقیقه آن را از فر خارج کنید و بالها را برگردانید. دوباره آنها را در فر بگذارید تا کاملاً کباب شوند (۱۵ دقیقه دیگر).
سپس بالهای پخته شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه را خیلی ریز خرد کنید و به همراه کنجد و سس مخصوص روی مرغها بریزید.
آنها را زیر و رو کنید تا دانههای کنجد به مرغها بچسبد. بال مرغ کنجدی شما آماده است.