دستور تهیه بال کریپسی یک غذای لذیذ و محبوب (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بال کریسپی
بال کریسپی یکی از روشهای خوشمزه درست کردن بال مرغ است. شما میتوانید از ترکیب بال و کتف برای تهیه این غذا استفاده کنید. بالها همیشه محبوب هستند و میتوانید آنها را در کنار دیگر غذاها سرو کنید. این بالها را میتوانید با انواع سسها تهیه و میل کنید. بال کریسپی به خاطر لایه آرد و ادویهای که دارد و سرخ شدن در روغن داغ، خیلی خوشمزه و ترد میشود و میتوانید آن را در فر هم درست کنید.
مواد لازم برای تهیه بال کریسپی
بال ۱ کیلوگرم
آرد سفید ۲ پیمانه
سس خردل ۱ ق غذا خوری
روغن زیتون ۲ ق غذا خوری
سیر ۲ حبه
سس قرمز ۱ ق غذا خوری
سویا سس ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا به مقدار لازم
دستور تهیه بال کریسپی ترد و خوشمزه
ابتدا بالها را بشویید و خشک کنید. آنها را در یک کاسه بگذارید و روغن زیتون، سویا سس، خردل، سس قرمز و ادویهها و سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بهتر است بالها را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا مزهها خوب با هم ترکیب شوند.
سپس آرد را با ادویهها و کمی نمک خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. یک کاسه آب و یخ آماده کنید. بالهای طعمدار شده را از یخچال بیرون آورده و ابتدا آنها را داخل آرد بزنید، بعد به یخ بزنید و دوباره داخل آرد بزنید و خوب فشار دهید تا کمی ترد شوند.
حالا داخل یک شیرجوش روغن بریزید تا کاملاً داغ شود. سپس بالها را به صورت چندتایی در روغن داغ قرار دهید و خوب سرخ کنید تا طلایی شوند. توجه داشته باشید که شعله باید متوسط باشد تا بالها خوب بپزند.
اگر میخواهید بالهایتان رژیمیتر باشد، میتوانید آنها را در فر درست کنید. بالها را در سینی فر چرب شده قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. در این مدت، چند بار آنها را زیر و رو کنید تا خوب بپزند و ترد شوند.
نکات کلیدی در تهیه بال کریسپی خوشمزه و رستورانی
میتوانید در انتها بالها را روی دستمال روغنگیر بگذارید و سپس با سس دلخواه سرو کنید.
میتوانید برای طعمدار کردن بالها از ادویههای دلخواه خود استفاده کنید.
افزودن سویا سس اختیاری است و میتوانید آن را حذف کنید.
سس خردل و کچاپ باعث میشود بالها نرمتر شوند.