دستور تهیه بامیه عربی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بامیه عربی
بامیه عربی که به بامیه دراز هم معروف است، یکی از شیرینی های خوشمزه عربی به شمار میرود. این شیرینی به دلیل فروشش در سینیهای بزرگ در بازارها، با نام بامیه بازاری هم شناخته میشود. برای یادگیری دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله این شیرینی خوشمزه، با وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شربت بامیه عربی
شکر ۱ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
گلوکز ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شربت بامیه عربی در منزل
مرحله اول
در ابتدا شکر را در آب حل میکنیم و سپس آن را روی حرارت بالا قرار میدهیم تا به جوش بیاید. وقتی شربت به جوش آمد، دیگر آن را هم نمیزنیم و فقط حرارت را کم میکنیم تا حدود ۱۵ دقیقه آرام بجوشد.
مرحله دوم
بعد از ۱۵ دقیقه، گلاب، آب لیمو و گلوکز را به شربت اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر صبر میکنیم تا بجوشد، سپس حرارت را خاموش میکنیم. وقتی میخواهیم بامیهها را به شربت اضافه کنیم، باید شربت ولرم باشد.
مواد لازم برای تهیه بامیه عربی
آرد شیرینیپزی ۲٫۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ پنس
دارچین ¼ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم نصف لیوان
دستور تهیه بامیه عربی
مرحله اول
ابتدا شکر را با آب ولرم در یک کاسه مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود. سپس خمیر مایه فوری را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن، به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار میدهیم تا عمل بیاید.
مرحله دوم
کره و تخممرغها را از یخچال خارج میکنیم تا به دمای محیط برسند. حالا یک ظرف بزرگ انتخاب کرده و ماست را با کره ذوب شده، پودر هل، دارچین و خمیر مایه داخل آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
دستور تهیه بامیه عربی
مرحله سوم
حالا به آرامی آرد را اضافه میکنیم و با بقیه مواد مخلوط میکنیم تا خمیر به دست بچسبد. وقتی خمیر آماده شد، حدود ۵ دقیقه دیگر ورز میدهیم و سپس آن را در یک کاسه گود و بزرگ میگذاریم.
مرحله چهارم
یک پارچه تمیز روی کاسه میکِشیم و آن را برای ۱ تا ۲ ساعت در یک جای گرم گذاشته تا خمیر پف کند و حجمش دو برابر شود. بعد از این زمان، دوباره کمی خمیر را ورز میدهیم تا پف اضافی آن گرفته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، یکی از تخممرغها را به خمیر اضافه کرده و با همزن مخلوط میکنیم. بعد از اینکه خوب مخلوط شد، تخممرغ دیگر را هم اضافه کرده و مجدد هم میزنیم تا تخممرغها با خمیر یکدست شوند.
مرحله ششم
بعد از اضافه کردن تخممرغها، باید یک خمیر چسبناک و نرم داشته باشید. خمیر را داخل قیف ماسورهدار میگذاریم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم. مقداری روغن داخل تابه میریزیم و اجازه میدهیم خوب داغ شود.
مرحله هفتم
حالا با فشار قیف و با قیچی خمیر را برش داده و بامیهها را به هر اندازهای که میخواهید داخل روغن میاندازیم. وقتی تمام بامیهها خوب سرخ شدند و رنگ طلایی گرفتند، آنها را از روغن خارج کرده و با دستمال حولهای روغن اضافی را میگیریم.
مرحله هشتم
سپس بامیهها را داخل شربت ولرم میگذاریم تا شربت به خورد آنها برود. در پایان بامیهها را از شربت خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر میچینیم. برای تزئین بامیه عربی، معمولا از پودر پسته استفاده میشود.
منبع : رضیم