دستور تهیه بامیه هندی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بامیه هندی
بامیه هندی یکی از خوشمزهترین شیرینیهای بینالمللی است که دستورهای زیادی برای درست کردن دارد. این شیرینی خوب به نامش نشان میدهد که اصلیت هندی دارد و یکی از محبوبترین شیرینیها در این کشور به شمار میآید. بامیهها از جمله شیرینیهای محبوب در خاورمیانه بوده و انواع مختلفی دارند، که بامیههای ایرانی، ترکی و هندی از معروفترین آنها هستند.
این شیرینی در هند به قدری محبوب است که در گوشه و کنار شهرها توسط فروشندههای خیابانی فروخته میشود و بیشتر به عنوان یک میانوعده شناخته میشود. برای یادگیری درست کردن این شیرینی خوشمزه، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای بامیه هندی
آرد سفید 1 پیمانه
تخممرغ 2 عدد
شیر یا آب 1 پیمانه
کره یک هشتم پیمانه
شربت بار 1 قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
دستور تهیه بامیه هندی در خانه
مرحله اول
برای تهیه بامیه هندی، ابتدا آب را داخل یک قابلمه میریزیم و کره را همراه با شربت بار به آن اضافه میکنیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و به آرامی هم میزنیم تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله، بکینگ پودر را به آرد اضافه میکنیم و سپس به ترکیب جوش آمده میافزاییم و هم میزنیم تا مایه شکل بگیرد. ۵ دقیقه دیگر هم به هم زدن ادامه میدهیم و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم تا مایه خنک شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه مایه خنک شد، تخممرغها را در یک پیاله میشکنیم تا مطمئن شویم که سالم هستند و سپس به مایه اضافه میکنیم. توجه داشته باشید که مایه باید خنک باشد چون اگر داغ باشد، تخممرغها میپزند.
مرحله چهارم
حالا سینی فر را بیرون میآوریم و فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود. با همزن برقی مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود و در قیف میریزیم. سپس کاغذ روغنی را در کف سینی میگذاریم.
مرحله پنجم
با قیف به هر شکلی که دوست دارید روی کاغذ روغنی مایه میریزیم و سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا بامیهها بپزند. در یک قابلمه کوچک به اندازهای روغن میریزیم که بامیهها در آن شناور باشند.
مرحله ششم
سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار میدهیم تا روغن داغ شود. بامیهها را پس از پخت از فر بیرون میآوریم و در روغن قرار میدهیم تا سرخ شوند. هر دو طرف بامیهها را سرخ میکنیم. حرارت را تغییر ندهید.
مرحله هفتم
بعد از سرخ شدن بامیهها، آنها را روی توری قرار میدهیم تا حدود ۲ دقیقه روغن اضافیشان خارج شود و سپس در شربت ولرم میگذاریم تا طعمدار شوند و در ظرف دلخواه سرو میکنیم. نوش جان!
شربت بار
این شربت یکی از انواع محبوب شربت در شیرینیپزی است که در درست کردن خیلی از شیرینیها مورد استفاده قرار میگیرد. پیشنهاد میکنیم برای تهیه این شربت در خانه، ادامه دستور پایین را دنبال کنید.
منبع : رضیم