رسپی

دستور تهیه باگت شکم پر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه باگت شکم پر

باگت شکم پر یکی از غذاهای مشهور است که می‌توانید با مواد مختلفی آن را درست کنید. در این دستور، یکی از خوشمزه‌ترین ترکیب‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شیر نصف لیوان
خامه به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری تازه به مقدار لازم
نان باگت به مقدار لازم

مراحل تهیه نان باگت شکم پر

مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست کنده و خرد کنید. سپس آن را در تابه‌ای که دارای روغن داغ است، بریزید و تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بهتر است پیاز را به شکل نگینی خرد کنید که ظاهر بهتری داشته باشد. پس از سرخ شدن، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

مرحله دوم
به پیازهای تفت داده شده، قارچ‌های خرد شده که به صورت ورقه یا نگینی هستند، اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا قارچ‌ها آب نندازند. همچنین، سیر رنده‌شده را هم در این مرحله اضافه کنید تا طعم بهتری به خوراک بدهد.

مرحله سوم
حالا نوبت به گوشت چرخ کرده است. بهتر است گوشت مخلوطی از گوشت گاو و گوسفند باشد و چربی زیادی نداشته باشد. پس از تفت دادن گوشت با پیاز و قارچ، وقتی مطمئن شدید که گوشت پخته است، آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بو نگیرد.

مرحله چهارم
شیر و خامه را در یک ظرف مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس کم‌کم این مخلوط را به مواد گوشتی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود. حرارت باید ملایم باشد. پس از اضافه کردن تمام شیر، به هم زدن ادامه دهید تا مواد غلیظ شوند. غلظت باید کمی بیشتر از ماست باشد. اگر بیش از حد تفت دهید، مایع سفت می‌شود. در آخر، جعفری را به مخلوط اضافه کرده و به مدت چند ثانیه هم بزنید.

مراحل تهیه نان باگت شکم پر

مرحله پنجم
حالا مواد گوشتی را کنار بگذارید. نان باگت را باز کنید و داخل آن را با کره چرب کنید. سپس با مقدار کافی از مواد گوشتی، داخل نان را پر کنید. می‌توانید روی مواد کمی پنیر پیتزا هم اضافه کنید.

مرحله ششم
نان‌های شکم پر را در فر قرار دهید و اجازه دهید تا پنیر ذوب شده و طلایی شود. بعد از خارج کردن نان‌ها، بگذارید کمی سرد شوند، سپس برش دهید و در ظرف بچینید.

برای تزئین، می‌توانید از ذرت، زیتون حلقه‌ای یا گوجه‌گیلاسی استفاده کنید تا ظاهر جذاب‌تری به آن بدهید. نوش جان!

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه باگت شکم پر (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا