رسپی

دستور تهیه بستنی زغالی در خانه خوشمزه ترین دسر تابستانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بستنی زغالی یکی از جذاب‌ترین و متفاوت‌ترین خوراکی‌ها در دنیاست که اخیراً توجه خیلی‌ها را جلب کرده. رنگ مشکی آن به خاطر کربن سیاه گیاهی است که از گیاهان سوخته به دست می‌آید. این کربن در تهیه لوازم آرایشی مثل ماسک زغال هم استفاده می‌شود. اما حالا سوال این است که بستنی زغالی چگونه درست می‌شود و مصرف آن چه مزایا و معایبی دارد؟ برای پیدا کردن پاسخ این سوال‌ها، حتماً تا پایان این مطلب با ما باشید.

نظر کارشناسان تغذیه در مورد بستنی زغالی

کارشناسان تغذیه در جدیدترین تحقیقات خود متوجه شدند که بستنی زغالی که از زغال چوب تهیه می‌شود، می‌تواند درمان‌های دارویی را در معده جذب کرده و اثر آن‌ها را کاهش دهد. عموماً از زغال چوب برای ضدعفونی میوه‌ها و سبزیجات استفاده می‌شود و در گذشته برای ضدعفونی کردن بیمارستان‌ها نیز به کار می‌رفته است. زغال چوب در حذف سموم از معده و دستگاه گوارش خوب عمل می‌کند و این باعث می‌شود که مصرف آن همراه با بستنی، اثر داروهای شیمیایی، به ویژه قرص‌های پیشگیری از بارداری را از بین ببرد. بستنی زغالی یک نوع بستنی جدید است که از طعم‌دهنده زغال چوب گیاهی استفاده می‌کند و مزه خاصی دارد. این بستنی امروزه در جهان بسیار محبوب شده و در تعدادی از بستنی‌فروشی‌ها به فروش می‌رسد. ولی زغال چوب موجود در آن، به عنوان یک سم‌زدای قوی، تمامی مواد شیمیایی موجود در معده را جذب و از بین می‌برد. بنابراین افرادی که بیماری مزمن دارند نباید از آن مصرف کنند.

خطر مصرف بستنی زغالی در دوران حاملگی

این بستنی همچنین می‌تواند اثر داروهای هورمونی تنظیم کننده بارداری را بی‌اثر کند و اگر خانمی چند بار در ماه این بستنی را مصرف کند، احتمال بارداری او حتی با مصرف مرتب قرص‌های ضد بارداری وجود دارد. کارشناسان تأکید کرده‌اند که این موضوع باید در سطح جهانی اطلاع‌رسانی شود و اگر بیماری دارید و نمی‌خواهید باردار شوید، باید از روش‌های دیگر پیشگیری استفاده کنید.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران می‌گوید که بستنی‌های زغالی که در برخی مغازه‌ها به فروش می‌رسد، برای سلامتی ضرر ندارد، چون این زغال‌ها از چوب‌های با کیفیت تهیه شده و بدون میکروب هستند. بنابراین اگرچه مصرف آن فایده خاصی ندارد، اما ضرری هم ندارد. به گفته‌ی وی، تحقیقاتی درباره ضررهای این نوع بستنی‌ها انجام نشده است و احتمال کمتری وجود دارد که این بستنی‌ها مشکلات جدی ایجاد کنند. البته اگر چوب استفاده‌شده برای تولید زغال نامناسب باشد و مواد شیمیایی داشته باشد، ممکن است عوارض زیادی به همراه داشته باشد، از جمله خطر سرطان.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران همچنین مصرف همه‌ی بستنی‌ها را محدود کرده و می‌گوید که بستنی‌ها معمولاً چربی و شکر زیادی دارند و بسیاری از آن‌ها می‌توانند باعث چاقی شوند، بنابراین توصیه نمی‌شود. ولی اگر می‌خواهید بستنی خاصی در خانه درست کنید، در ادامه دستور تهیه‌اش را می‌دهیم.

روش درست کردن بستنی زغالی

مواد لازم بستنی زغالی

  • خامه زده شده ۴۰۰ میلی لیتر
  • زغال خوراکی فعال ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱۴۰ گرم
  • عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه بستنی زغالی

خامه زده شده و زغال فعال را با همزن خوب هم بزنید. در یک کاسه جداگانه، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب با همزن هم بزنید تا حباب‌دار شود. مخلوط تخم‌مرغ را به مخلوط خامه و زغال اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در یک ظرف دردار ریخته و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از ۸ ساعت بستنی شما آماده است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا