رسپی

دستور تهیه بستنی زمستانی با طعم شکلات عالی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه بستنی زمستانی در منزل

با رضیم همراه شوید و از این بستنی زمستانی عالی در کنار خانواده لذت ببرید

مواد لازم جهت تهیه بستنی زمستانی

  • سفیده تخم مرغ ۴ عدد
  • پودر قند ۱ پیمانه
  • وانیل کمی
  • پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق چایخوری
  • آب ۳ ق غ برای پودر ژلاتین
  • نان میکادو به میزان لازم
  • شکلات بن ماری
  • ترافل برای تزیین

دستور تهیه بستنی زمستانی

  1. ابتدا سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی آنقدر بزنید تا پف کرده و وقتی ظرف را تکان می‌دهید از آن خارج نشود.
  2. یک قابلمه آب جوش درست کنید و ظرف سفیده‌ها را در آن بگذارید. به آرامی پودر قند و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود، سپس از روی بخار برش دارید.
  3. در ظرف دیگه‌ای، ژلاتین را با ۳ قاشق آب بن ماری کنید تا شفاف شود.
  4. وانیل را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس این ژلاتین را به مخلوط سفیده‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
  5. اجازه دهید کمی خنک شود و سپس با قیف روی نان میکادوها بریزید.
  6. بستنی‌ها را در یخچال بگذارید تا به خوبی سفت شوند.
  7. بعد از اینکه بستنی‌ها سفت شدند، روی آنها شکلات ذوب شده بریزید و با پودر بادام، نارگیل و ترافل تزئین کنید و دوباره در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.
  8. برای طعمی بهتر، می‌توانید بستنی را با شکلات تلخ تر درست کنید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا