رسپی
دستور تهیه بستنی زمستانی با طعم شکلات عالی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بستنی زمستانی در منزل
با رضیم همراه شوید و از این بستنی زمستانی عالی در کنار خانواده لذت ببرید
مواد لازم جهت تهیه بستنی زمستانی
- سفیده تخم مرغ ۴ عدد
- پودر قند ۱ پیمانه
- وانیل کمی
- پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق چایخوری
- آب ۳ ق غ برای پودر ژلاتین
- نان میکادو به میزان لازم
- شکلات بن ماری
- ترافل برای تزیین
دستور تهیه بستنی زمستانی
- ابتدا سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی آنقدر بزنید تا پف کرده و وقتی ظرف را تکان میدهید از آن خارج نشود.
- یک قابلمه آب جوش درست کنید و ظرف سفیدهها را در آن بگذارید. به آرامی پودر قند و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود، سپس از روی بخار برش دارید.
- در ظرف دیگهای، ژلاتین را با ۳ قاشق آب بن ماری کنید تا شفاف شود.
- وانیل را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس این ژلاتین را به مخلوط سفیدهها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
- اجازه دهید کمی خنک شود و سپس با قیف روی نان میکادوها بریزید.
- بستنیها را در یخچال بگذارید تا به خوبی سفت شوند.
- بعد از اینکه بستنیها سفت شدند، روی آنها شکلات ذوب شده بریزید و با پودر بادام، نارگیل و ترافل تزئین کنید و دوباره در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.
- برای طعمی بهتر، میتوانید بستنی را با شکلات تلخ تر درست کنید.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی