دستور تهیه بستنی سوخاری با طعمی بینظیر + فوت و فن بستنی سرخ شده (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بستنی سرخ شده
بستنی یکی از دسرهای محبوب در تابستان است که بچهها و بزرگترها به آن علاقه دارند. در سالهای اخیر، نوع خاصی از بستنی به نام بستنی سرخ شده، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.
بستنی سرخ شده که به آن بستنی سوخاری نیز میگویند، دسر خوشمزهای است که میتوان به عنوان عصرانه نیز از آن لذت برد.
شاید تهیه بستنی سرخ شده کمی عجیب به نظر برسد، اما ساختن آن در خانه بسیار آسان است. فقط کافی است کمی زمان و حوصله صرف کنید. در ادامه با دستور تهیه بستنی سرخ شده و نکات لازم آشنا خواهید شد.
دستور تهیه بستنی سرخ شده
مواد لازم برای تهیه بستنی سرخ شده:
- ۸ اسکوپ بستنی
- ۳ فنجان کورن فلکس ذرت خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین
- ۱ فنجان گردو خرد شده (اختیاری)
- ۱ فنجان تکههای نارگیل شیرین (اختیاری)
- ۱ فنجان کوکی خرد شده (اختیاری)
- ۳ عدد سفیده تخم مرغ
- روغن برای سرخ کردن بستنی
- سس شکلات، خامه کیک یا خامه قنادی، سس کارامل و تکههای شکلات و غیره
مراحل تهیه بستنی سرخ شده:
در مرحله اول، کف یک سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس با استفاده از یک قاشق یا اسکوپ ساز بستنی، مقداری بستنی را به شکل گرد درآورید و داخل سینی بچینید.
وزن هر کدام از این توپهای بستنی باید حدود نصف فنجان (معادل ۶۸ گرم) باشد. معمولاً از بستنی وانیلی برای درست کردن بستنی سرخ شده استفاده میشود، اما میتوانید هر طعمی که دوست دارید انتخاب کنید.
پس از قرار دادن اسکوپهای بستنی در سینی، آن را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در فریزر بگذارید تا سفتتر شود. این کار به شما کمک میکند تا بستنی را به راحتی در کورن فلکس غلتانده و بپزید.
برای تهیه بستنی سوخاری، کورن فلکس را در یک کیسه فریزر ریخته و با دست آن را به خوبی خرد کنید. سپس در یک کاسه، کورن فلکس خرد شده را با حداقل یک ماده شیرین دیگر که دوست دارید، مخلوط کنید.
مثلاً میتوانید از پودر دارچین، نارگیل، گردو یا کوکیهای خرد شده استفاده کنید.
سپس زرده و سفیده ۳ عدد تخم مرغ را از هم جدا کنید. حالا با استفاده از یک چنگال یا همزن، سفیدهها را به آرامی بزنید تا پف کنند، که معمولاً این کار ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه زمان میبرد.
حالا بستنیها را از فریزر بیرون آورده و هر اسکوپ را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس در مخلوط کورن فلکس بزنید.
اگر لازم است، هر اسکوپ بستنی را دوباره داخل مخلوط کورن فلکس بزنید تا به طور کامل پوشش داده شود. سپس بستنیها را دوباره در سینی بچینید و به مدت ۳ ساعت دیگر در فریزر بگذارید تا کاملاً سفت شوند.
توجه داشته باشید که با یک دست بستنی را در سفیده تخم مرغ و با دست دیگر در مخلوط کورن فلکس بزنید. این کار باعث میشود که مواد با هم قاطی نشوند و پوشش خوب روی بستنی ایجاد شود.
همچنین مطمئن شوید که تمام سطح بستنی به طور یکنواخت به مخلوط کورن فلکس آغشته شده و هیچ قسمتی از بستنی پیدا نباشد، چون اگر این کار انجام نشود، بستنی در روغن داغ آب میشود.
در مرحله آخر، یک قابلمه بزرگ را با روغن پر کنید و آن را بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
“““html
آن را روی گاز قرار دهید. برای این کار، روغن باید کاملاً داغ باشد. همچنین میتوانید برای تهیه بستنی سرخ شده، به جای قابلمه از یک دستگاه سرخکن استفاده کنید.
در این مرحله، با استفاده از یک سبد آبکش یا قاشق سوراخدار، به آرامی و با احتیاط یک اسکوپ بستنی را داخل روغن داغ قرار دهید. بهتر است برای شروع فقط یک اسکوپ بستنی را سرخ کنید تا اگر ذوب شد، زمان سرخ شدن برای اسکوپهای بعدی کمتر شود.
مطمئن شوید که تمام قسمتهای بستنی در روغن فرو رفته است. به یاد داشته باشید که هرگز نباید بستنی را بیشتر از ۳۰ ثانیه در روغن نگه دارید.
بعد از اینکه هر اسکوپ از بستنی سرخ شد، آن را روی چند لایه حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافهاش بهطور کامل گرفته شود. سپس هر طعمدهندهای که دوست دارید (مثل خامه قنادی، سس شکلات، تکههای شکلات، سس کارامل و غیره) را روی بستنی سرخ شده بریزید و سرو کنید.
دستور تهیه بستنی داغ یا سرخ شده
نکاتی در تهیه بستنی سوخاری
- بهتر است برای انتخاب نوع کورن فلکس در بستنی سرخ شده، از کورن فلکسهای کوچک استفاده کنید تا به خوبی اطراف بستنی را بپوشانند.
- برای تهیه بستنی سرخ شده، میتوانید از بستنی سنتی استفاده کنید یا از بستنی که خودتان در خانه درست کردهاید.
- این دستور تهیه بستنی سرخ شده مناسب برای چهار نفر است. اگر تعداد افراد کمتر یا بیشتر شد، میتوانید نسبت مواد اولیه را تغییر دهید.
دستور تهیه بستنی شکلاتی به دو روش در منزل + فیلم
دستور تهیه بستنی سنتی زعفرانی در منزل + فیلم
دستور تهیه بستنی انگور با طعمی دلچسب + فیلم
دستور تهیه بستنی سنتی با ثعلب و تأثیر فوقالعاده این گیاه