رسپی

دستور تهیه بستنی موزی با طعمی فوق العاده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه بستنی موز

امروز براتون دستور تهیه بستنی موزی با تنها دو ماده اصلی رو آماده کردم. این بستنی خوشمزه و مقوی رو به خصوص برای بچه‌ها که در تابستون خیلی به بستنی علاقه‌مندند، تهیه کنید.

برای تهیه این بستنی موزی، نیازی به خامه، شیر، تخم مرغ یا قند نداریم. البته می‌توانید بسته به سلیقه خودتون در انتها به بستنی موزی‌تون شکلات، آجیل، بادام، کشمش و … اضافه کنید.

دستور تهیه بستنی موزی

ابزارها و مواد لازم برای تهیه بستنی موزی:

  • موز رسیده: ۴ عدد
  • کره بادام زمینی: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
  • تخته آشپزخانه
  • چاقو
  • مخلوط کن

مراحل تهیه بستنی موزی:

برای شروع، کره بادام زمینی و ۴ عدد موز رسیده رو آماده کنید.

ابتدا موزها رو پوست کنده و با استفاده از چاقو روی تخته آشپزخانه به شکل دایره‌ای خرد کنید. بعد حلقه‌های موز رو در کف یک سینی یا ظرف بچینید و ظرف رو برای ۲ تا ۳ ساعت در فریزر بذارید تا حلقه‌های موز یخ بزنند.

حالا حلقه‌های موز رو از فریزر درآورید و به داخل یه مخلوط کن قوی یا غذاساز بریزید. دستگاه رو روشن کنید و تا زمانی که موزها به یک مخلوط نرم و خامه‌ای تبدیل بشن، ادامه بدید.

در این مرحله، یک قاشق غذاخوری سر پر کره بادام زمینی رو به مخلوط موز اضافه کنید و دوباره با مخلوط کن مواد رو خوب ترکیب کنید.

این مرحله از مخلوط کردن رو ادامه بدید تا بستنی شما درون ظرف مخلوط کن به شکل سفت در بیاد.

اگر دوست دارید، در این مرحله می‌توانید قطعات کوچیک شکلات، آجیل، بادام، کشمش و … رو به مخلوط اضافه کنید.

حالا بستنی ما آماده‌ست. می‌توانید در همون حالت نرم آن را در ظرف بکشید و سرو کنید یا اگر می‌خواهید بستنی کمی سفت‌تر و سردتر باشه، می‌توانید آن را در ظرفی ریخته و دوباره در فریزر بگذارید تا سفت و سرد بشه.

به همین سادگی، شما یک بستنی خوشمزه، سالم و مقوی برای خانواده‌تون درست کردید.

دستور تهیه بستنی موزی با شیر و خامه

خواص موز

موز سرشار از ویتامین B9 و فولات و مواد مغذی است که خاصیت ضد افسردگی دارند. به عبارت دیگر، کمک می‌کند سروتونین به شکل بهتری وارد مغز شود. پزشکان…
“““html

دستور تهیه بستنی موزی با طعمی فوق العاده (مرحله به مرحله)

پیشنهاد می‌شود که در کنار داروهای ضد افسردگی، موز نیز مصرف شود زیرا خاصیت درمانی داروها را افزایش می‌دهد.

موز علاوه بر اینکه حاوی سروتونین است، دارای ماده‌ای به نام تریپتوفان می‌باشد که یک ضد افسردگی طبیعی است. این ماده به درمان اضطراب، بی‌خوابی، خستگی، تحریک‌پذیری، خشم و رفتارهای تهاجمی کمک می‌کند.

این میوه همچنین حاوی نوراپی‌نفرین است که به کاهش استرس کمک می‌کند. این هورمون طبیعی به تقویت احساسات مثبت و جلوگیری از افسردگی کمک می‌کند.

وجود تریپتوفان در موز باعث تولید ملاتونین می‌شود که به آرامش و تنظیم خواب کمک می‌کند.

بررسی‌ها نشان داده‌اند افرادی که از نفخ شکم رنج می‌برند، اگر به مدت 60 روز قبل از هر وعده غذایی موز بخورند، حدود 50 درصد از نفخ آن‌ها کاهش می‌یابد. این میوه دارای باکتری‌هایی است که می‌تواند به کاهش مایعات در معده کمک کند.

بستنی موزی با خامه/دستور تهیه بستنی موزی خانگی

موز حدود 12 میلی‌گرم کولین، ویتامین B و چربی دارد که به طور مستقیم بر روی ژن‌هایی که باعث ذخیره چربی در شکم می‌شوند، تأثیر می‌گذارد.

پیشنهاد می‌شود موز را به همراه گوشت و چربی مصرف کنید تا جذب چربی از خون کاهش یابد. این روش کمک می‌کند تا سطح قند خون متعادل بماند، که به معنای حفظ سطح انرژی و کاهش وزن است. زیرا سطح پایدار قند خون به لوزالمعده اجازه می‌دهد تا هورمون چربی‌سوزی به نام گلوکاگون را آزاد کند.

یکی دیگر از مزایای حفظ قند خون، خوردن موز بین وعده‌های غذایی است که به کنترل اشتها و کاهش وزن کمک می‌کند.

موز سرشار از منیزیم است و مصرف منیزیم باعث افزایش لیپولیز می‌شود. لیپولیز به معنای آزادسازی چربی‌های بدن شماست. همچنین موز دارای ویتامین B6 است که برای سلامت قلب، سیستم ایمنی، دستگاه گوارش و عملکرد سیستم عصبی بسیار اهمیت دارد.

موز منبع خوبی از کربوهیدرات‌های قابل جذب است که به عنوان غذایی برای باکتری‌های مفید روده عمل می‌کند و هضم را بهبود می‌بخشد؛ زیرا شامل مولکول‌های فروکتوز است که به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا