دستور تهیه بلال پنیریمواد لازم بلال پنیری برای ۴ نفرطرز تهیه بلال پنیری (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بلال پنیری
بلال پنیری یکی از خوراکیهای خوشمزه و پرانرژی است که با ذرت تهیه میشود.
مواد لازم بلال پنیری برای ۴ نفر
- بلال ۴ عدد
- شیر ۳ لیوان
- آب ۱ لیوان
- نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
- پنیر پیتزا و پنیر ورقهای به مقدار کافی
دستور تهیه بلال پنیری
برای تهیه بلال پنیری، ابتدا پوست بلالها را جدا میکنیم و آنها را به دو نیم تقسیم میکنیم. سپس بلالها را در یک قابلمه مناسب میگذاریم. بعد، دو لیوان شیر و یک لیوان آب را به قابلمه اضافه میکنیم.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و اجازه میدهیم بلالها برای ۳۰ دقیقه در آب جوش بپزند. در این مدت، یک تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کره را به آن اضافه میکنیم.
وقتی کره ذوب شد، باقیمانده شیر را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. بعد، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند.
حالا پنیر پیتزا و پنیر ورقهای را به مخلوط کره و شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پنیرها کاملاً ذوب شوند. بعد از ۳۰ دقیقه، بلالها را از قابلمه خارج کرده و در یک ظرف مناسب میریزیم.
در نهایت، از مخلوط کره و پنیر روی بلالهای پخته شده میریزیم و اجازه میدهیم تا سس به خوبی به بلالها جذب شود. در آخر کمی پودر آویشن برای تزئین روی بلالها میپاشیم و سرو میکنیم.