دستور تهیه بلغور پلو ترکیه ای (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای
بلغور پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه در خاورمیانه است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله بلغور پلو با ما همراه باشید.
بلغور پلو یک غذای ساده و گیاهی است که میتوان آن را به راحتی در خانه درست کرد. این غذا بسیار شبیه به پلو استانبولی است و با بلغور گندم، پیاز، روغن، آب، زردچوبه، نمک، فلفل و گاهی گوجهفرنگی و رب گوجهفرنگی تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه بلغور پلو ترکیه ای
لوبیا سبز ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۲ عدد
گوجه ۲ عدد
رب ۱ قاشق غذاخوری
رب فلفل در صورت دسترسی ۱ قاشق غذاخوری
بلغور ۱.۵ پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم
کره ۱ قاشق غذاخوری
آب یا آب گوشت به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور تهیه بلغور پلو ترکیه ای خوشمزه
ابتدا روغن را در یک قابلمه بریزید و بگذارید گرم شود. سپس پیاز را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
فلفلها را بشورید و خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس لوبیا سبز را که قبلاً تمیز کرده و خرد کردهاید اضافه کنید. در ادامه، رب را اضافه کنید و بگذارید سرخ شود تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ خوشرنگی پیدا کند.
بعد از آن، گوجهفرنگیها را بشورید، رنده کنید یا با گوشتکوب پوره کنید و به مخلوط اضافه کنید. خوب هم بزنید تا آب گوجهها کشیده شود و مواد رنگین و خوشمزه شود. در آخر ادویهها را اضافه کنید تا عطرشان بلند شود.
حالا کمی آب داغ روی مواد بریزید که تقریباً یک بند انگشت روی آنها باشد. لوبیا سبز باید بپزد. میتوانید به جای آب داغ از عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید تا طعم پلو بهتر شود.
سپس بلغور شسته شده را به مخلوط اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا بلغورها نرم شوند. وقتی آب تمام شد، آنها را مانند برنج کته وسط قابلمه جمع کنید و روی حرارت ملایم با دمکنی بگذارید تا بپزد و دم بکشد. در آخر، کره را روی آن بگذارید و نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه بلغور پلو ترکی گیاهی
میتوانید از سبزیجات دلخواه استفاده کنید و این پلو را تهیه کنید.
میتوانید از رب فلفل دلمهای نیز استفاده کنید.
به دلخواه میتوانید ۱ حبه سیر رنده شده نیز اضافه کنید.
روش طبخ بلغور پلو ترکی گیاهی
مواد لازم برای بلغور پلو ترکی گیاهی روش دوم
۲ پیمانه برنج خیس کرده
یک پیمانه بلغور گندم
۲ قاشق سوپخوری پیازداغ
آب، روغن، نمک و زردچوبه به مقدار لازم
دستور تهیه بلغور پلو ترکی گیاهی روش دوم
مقداری روغن را در تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس بلغور گندم را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرد. سپس بلغورها را کنار بگذارید.
یک قابلمه آب را روی حرارت گاز به جوش بیاورید. سپس پیاز داغ، بلغور تفت داده شده و برنج خیس شده را به آب اضافه کنید و بگذارید آب روی حرارت متوسط تبخیر شود و به مواد نفوذ کند. بعد از اینکه آب کاملاً تبخیر شد، حرارت را کم کنید و دمکنی بگذارید تا بلغور برای ۴۰ دقیقه بپزد.