دستور تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بیسکویت ساقه طلایی
بیسکویت ساقه طلائی یکی از انواع بیسکویتهای نرم است که به خاطر کیفیت و ارزش غذاییاش طرفداران زیادی دارد.
این بیسکویت در کشورهای اروپایی به نام دایجستیو نیز شناخته میشود و به خاطر وجود سبوس و عصاره مالت، همیشه بین مصرفکنندگان محبوب بوده است. تولید بیسکویت ساقه طلایی یکی از افتخارات شرکت مینو است و این شرکت همیشه سعی کرده با حفظ و بهبود کیفیت، رضایت مشتریان را جلب کند.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت ساقه طلایی:
- کره: 130 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- شکر: 2/3 پیمانه
- نمک: نوک قاشق چایخوری
- آرد: 1/2 پیمانه + به مقدار لازم
- آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- سبوس گندم: 2 پیمانه “ریز”
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
دستور تهیه بیسکویت ساقه طلایی:
میتوانید از 2 و 1/2 پیمانه سبوس استفاده کنید و آرد 2 قاشق + به مقدار لازم استفاده کنید. فقط باید دقت کنید که سبوسها درشت نباشند تا بیسکویتها به خوبی یکدست شوند و رنگ تیره نداشته باشند.
کره، شکر و تخممرغ را خوب هم بزنید تا رنگش روشن شود.
سپس سبوس، آرد و آرد ذرت را اضافه کنید. اگر بعد از اضافه کردن سبوس، خمیر به دست چسبید، آرد بیشتری اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید، زیرا زیاد ریختن آرد باعث سفت شدن خمیر میشود.
اگر سبوسها درشت هستند، میتوانید کمی آنها را با دستگاه ریز کنید.
خمیر باید به شکل یک گلوله به دست نیاید. بعد از آن یک استراحت به خمیر بدهید و سپس روی میز کار با وردنه خمیر را باز کنید و قالب بزنید. خمیر را خیلی کلفت نزنید زیرا در حین پخت کمی پف میکند.
بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و بیسکویتها را روی آن بچینید. روی آنها را با خلال دندان سوراخ کنید و سپس برای 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت در فر بگذارید تا بیسکویتها طلایی شوند. خودتان چک کنید، اگر زودتر از 30 دقیقه رنگشان طلایی شد، آنها را بیرون بیاورید.
دستور تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
مواد لازم برای تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی:
- بیسکویت ساقه طلایی: 200 گرم
- پنیر خامهای: 200 گرم
- خامه: 200 گرم
- کره: 100 گرم
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- شکر: نصف لیوان (که میتوانید کمی شیرینتر کنید و ۳/۴ لیوان شکر اضافه کنید)
- پودر ژله آناناس: 1 بسته
- آب جوش: 4 قاشق غذاخوری
- یخ: 4 حبه
- ژله آلبالو: 1 بسته
- آب جوش: 1 لیوان
- یخ: 8 حبه
- کمپوت آناناس: برای تزئین
- مرواریدهای خوراکی: برای تزئین
دستور تهیه
“““html
چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی:
من دوست داشتم چیز کیکم گرد باشد، به همین خاطر یک ظرف با قطر تقریباً ۲۰ سانتیمتر انتخاب کردم و داخل آن دو لایه سلفون گذاشتم. حتماً دقت کنید که دو لایه باشد چون اگر یکی پاره شود، میتوانید به دومی اعتماد کنید.
برای انتخاب ظرف، میتوانید ظرفی را انتخاب کنید که قطر بالا و پایینش یکسان باشد، مثل کاسه نباشد.
بیسکویت را کمی خرد کرده و بعد آسیاب کنید. سپس بیسکویتها را با کره مخلوط کنید (کره باید در دما محیط نرم باشد). حالا یک مخلوط خمیری دارید که آن را داخل قالب ریخته و با ته لیوان صاف کنید. سپس آن را در فریزر بگذارید و به تهیه مخلوط پنیر بپردازید.
پنیر خامهای و شکر و وانیل را خوب بزنید، سپس خامه را اضافه کنید. ژله آناناس را با ۴ قاشق آبجوش مخلوط کنید. بعد به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو (با قدرت ۱۰۰) بگذارید و دوباره هم بزنید تا پودر ژله کاملاً حل شود، سپس ۴ حبه یخ به آن اضافه کنید.
ژله را به مخلوط پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد را بهطور کامل هم بزنید؛ اگر همزن دارید، بهتر است از آن استفاده کنید چون اگر مخلوط خوب نشود، ممکن است یک قسمتی ژله کم داشته باشد و چیز کیک شما خوب نبندد.
قالب را از فریزر بیرون آورده و مخلوط را داخل آن بریزید و صاف کنید و سپس در یخچال بگذارید تا ببندد.
ژله آلبالو را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید. سپس ۸ حبه یخ اضافه کنید. بعد از اینکه چیز کیک کاملاً بست، ژله آلبالو را روی آن بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.
برای جدا کردن چیز کیک، خیلی راحت است. لبههای سلفون را بگیرید و آرام بکشید بیرون. سپس چیز کیک خوشمزه را با برشهای آناناس و مرواریدهای خوراکی تزئین کنید.
این چیز کیک را میتوانید با قالبهای ژله نیز درست کنید؛ در این صورت ابتدا باید ژله را بریزید و بگذارید ببندد، سپس مخلوط پنیر را بریزید و دوباره بگذارید ببندد. اما توجه داشته باشید که در این حالت مخلوط بیسکویت و کره را خیلی فشار ندهید چون لایههای زیرین خراب میشوند.
دستور تهیه خاگینه با بیسکویت ساقه طلایی
مواد لازم جهت تهیه خاگینه با بیسکویت ساقه طلایی:
- بیسکویت ساقه طلایی: ۱ بسته
- گردو خرد شده (اختیاری): ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- آب: ۱ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- زعفران: به مقدار لازم
- گلاب: ۱-۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه خاگینه با بیسکویت ساقه طلایی:
بیسکویتهای ساقه طلایی را پودر کرده و با گردوها مخلوط کنید. تخممرغها را نیز خوب بزنید (به اندازهای که با هم مخلوط شوند).
“““html
زعفران را با بیسکوئیت مخلوط میکنیم و سپس آن را در تابهای که روغن گرم شده است، میریزیم. حرارت را کم کرده و درب تابه را میگذاریم تا یک سمتش به مدت ۱۵ دقیقه سرخ شود. در این زمان شربت را درست میکنیم. برای این کار آب، شکر، زعفران و گلاب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود، سپس حرارت را خاموش میکنیم.
حالا خاگینه را برمیگردانیم تا طرف دیگرش هم به مدت ۱۵ دقیقه سرخ شود. وقتی هر دو سمت خاگینه سرخ شد، شربت را روی آن میریزیم و اجازه میدهیم کمی بجوشد تا طعمها با هم ترکیب شوند و آماده سرو شود.
دستور تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی
مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی:
- کره: ۴ قاشق غذاخوری
- شیر: ۲ قاشق غذاخوری
- شکلات شیرین: ۱۵۰ گرم
- بیسکوییت (ساقه طلایی): ۱۲ عدد
- شکلات تلخ: ۵۰ گرم
- عسل (یا شکر): ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی:
این کیک خیلی ساده و سریع درست میشود. در ابتدا همه مواد به جز بیسکویت را در یک ظرف قرار داده و روی بخار کتری که در حال جوش است میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا همه چیز ذوب شود. (میتوانید از مایکروویو هم استفاده کنید).
بیسکویتها را به تکههای بزرگ خرد کرده و شکلات ذوبشده را از روی حرارت برمیداریم و ۱۵ دقیقه صبر میکنیم تا کمی سرد شود. سپس بیسکویتها را به آرامی با شکلات مخلوط میکنیم.
داخل ظرف کیک یا ظرف مستطیلی را با سلفون یا نایلون میپوشانیم و لبههای آن را روی مواد میزنیم. مواد شکلاتی و بیسکوییت را داخل ظرف ریخته و با لیسک صاف میکنیم.
لبههای سلفون را روی کیک گذاشته و با دست سطح آن را صاف میکنیم. بعد از اینکه کیک کمی خنک شد، به مدت ۳ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملاً سفت شود.
سپس با چاقوی تیز برش میزنیم و سرو میکنیم.
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه ۴ دسر شیک و خوشمزه با بیسکویت مادر
دستور تهیه دسر بیسکویتی با طعم لیمو و نعناء
دستور تهیه شیرینی خرما بیسکوییت خانگی مرحله به مرحله