رسپی

دستور تهیه بیسکو بستنی در منزل با روشی آسان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش ساده تهیه بیسکو بستنی در خانه

بیسکو بستنی یک نوع بستنی خوشمزه است که با ترکیب بستنی و بیسکوییت درست می‌شود. این دسر محبوب را می‌توان به دو روش ساده تهیه کرد:

1. دسر بیسکوییت و بستنی با سس شکلات:

این دسر را به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید و احتیاج به فر ندارد.

مواد لازم:

  • 1 بسته بستنی وانیلی
  • 4 لیوان بیسکوییت خرد شده (کاکائویی یا ساده)
  • 120 گرم کره

مواد لازم برای سس شکلات (اختیاری):

  • 150 گرم کره
  • ½ پیمانه گردو خرد شده
  • 1 پیمانه شکلات صبحانه
  • 1.5 لیوان شیر
  • 2 پیمانه شکر

دستور تهیه:

بیسکوییت‌ها را خرد کنید. کره را ذوب کرده و با بیسکوییت‌های خرد شده مخلوط کنید.

مخلوط بیسکوییت و کره را در ظرف دلخواه پخش کنید. بستنی را به تکه‌های کوچک برش بزنید و روی مخلوط بیسکوییت قرار دهید.

ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

دستور تهیه سس شکلات:

کره، شیر، شکر و شکلات صبحانه را در یک قابلمه مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا سس یکدست شود.

از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

سس شکلات را روی دسر بریزید و با گردو خرد شده تزیین کنید. دوباره به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

2. روش تهیه بستنی بیسکویتی با دستگاه بستنی‌ساز :

این نوع بستنی با دستگاه بستنی‌ساز درست می‌شود و می‌توانید طعم‌های مختلفی مثل وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی و… تهیه کنید.

مواد لازم:

دستور تهیه بیسکو بستنی در منزل با روشی آسان (مرحله به مرحله)
  • 2 لیوان شیر
  • 1.5 لیوان خامه
  • ¾ پیمانه شکر
  • ¼ پیمانه پودر کاکائو (برای طعم شکلاتی)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل (برای طعم وانیلی)
  • بیسکوییت خرد شده

دستور تهیه:

دستورالعمل دستگاه بستنی‌ساز خود را دنبال کنید.

شیر، خامه، شکر، پودر کاکائو و عصاره وانیل را مخلوط کنید.

مخلوط را در دستگاه بستنی‌ساز بریزید و طبق دستور کار کنید.

در آخر کار، بیسکوییت‌های خرد شده را اضافه کنید.

بستنی را در ظرف مورد نظر بریزید و در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

دسر بستنی بیسکویتی

چند نکته پایانی:

می‌توانید از انواع مختلف بیسکوییت‌ها در این دسر استفاده کنید.

برای تزیین دسر، می‌توانید از میوه، سس شکلات، یا چیپس شکلات استفاده کنید.

اگر دستگاه بستنی‌ساز ندارید، مخلوط بستنی را در ظرفی بریزید و هر 30 دقیقه یک بار هم بزنید تا سفت شود.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا