رسپی

دستور تهیه بیفتک پروانس (جنوب فرانسه) (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه بیفتک پروانس (جنوب فرانسه)

یکی از غذاهای خوشمزه‌ای که می‌توانید تهیه کنید، بیفتک پروانس است. شما به راحتی و در مدت زمان کوتاهی این غذا را آماده می‌کنید. تهیه بیفتک پروانس خیلی ساده و آسان است و نیاز به زمان و مهارت زیادی ندارد. به همین خاطر، این غذا می‌تواند گزینه‌ای عالی برای شام‌های خانوادگی یا مهمانی‌های دوستانه باشد.

مواد لازم جهت تهیه بیفتک پروانس:

500 گرم گوشت چرخ‌کرده
1 عدد پیاز متوسط، نگینی خرد شده
2 حبه سیر، رنده شده
1 فنجان قارچ، خرد شده
1/2 فنجان جعفری تازه، ساطوری شده
1 قاشق غذاخوری رزماری تازه، ساطوری شده
1 قاشق غذاخوری آویشن تازه، ساطوری شده
1 تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

دستور تهیه بیفتک پروانس:

ابتدا در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز را اضافه کرده و تا زمانی که نرم و شفاف شود، تفت دهید.
بعد سیر و قارچ را اضافه کنید و برای 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند.
سپس گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را خرد کنید تا قهوه‌ای رنگ شود.
جعفری، رزماری، آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
تخم مرغ را هم به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
حالا از مخلوط گوشت به اندازه دلخواه بردارید و آن را به شکل بیفتک یا شامی درآورید.
در یک تابه نچسب، مقدار کمی روغن زیتون گرم کنید و بیفتک‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در هر طرف سرخ کنید تا طلایی شود و خوب بپزد.

دستور تهیه بیفتک پروانس

نکات تکمیلی جهت تهیه بیفتک پروانس:

شما می‌توانید از انواع گوشت چرخ‌کرده مثل گوشت گاو، گوسفند یا مخلوط هر دو برای تهیه این غذا استفاده کنید.
اگر دوست دارید، می‌توانید 1/2 فنجان نان تست رنده شده یا آرد سوخاری به مواد بیفتک اضافه کنید تا بهتر بهم بچسبند.
برای سرو بیفتک پروانس، می‌توانید از سیب‌زمینی سرخ‌کرده، پوره سیب‌زمینی یا سالاد سبزیجات استفاده کنید.
همچنین می‌توانید بیفتک‌ها را در فر بپزید. برای این‌کار کافی است بیفتک‌ها را در سینی فر قرار دهید و برای 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.
نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا