رسپی

دستور تهیه بیورینگ بادمجان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه بیورینگ بادمجان

بیورینگ بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و خوش‌عطر است که تهیه‌اش بسیار راحت و سریع می‌باشد. شما می‌توانید این غذا را به عنوان یک پیش غذای شیک برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه بیورینگ بادمجان، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان متوسط ۵ تا ۶ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر کوچک ۲ حبه
گردو ۶ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
پولبیبر و پودر کاری به مقدار لازم
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
پودر موسیر به مقدار لازم

دستور تهیه بیورینگ بادمجان در منزل

برای تهیه بیورینگ بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و بشویید. سپس آن‌ها را از وسط نصف کرده و به مدت ۱ ساعت در مخلوط آب و نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. بعد از این مدت، بادمجان‌ها را آبکش کرده و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید.

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید. بادمجان‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بعد از اینکه بادمجان‌ها طلایی رنگ شدند، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شوند.

نکته: اگر می‌خواهید روغن کمتری مصرف کنید، درب تابه را ببندید.

سپس سینه مرغ را به شکل مکعبی برش بزنید و کنار بگذارید. پیاز را پوست کنده، بشویید و با رنده ریز خرد کنید. سیرها را هم پوست کنده و رنده کنید و کنار بگذارید.

سیب‌زمینی را پوست کرده و به شکل خلال‌های ریز برش دهید، سپس بشویید و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

بعد پیازها و سیرهای رنده شده را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سینه‌های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن‌ها طلایی شود. سپس نمک و زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

وقتی رنگ زردچوبه در تابه پخش شد، بستگی به ذائقه‌تان مقدار پولبیبر و پودر کاری را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود و به مرغ‌ها بچسبد. درب تابه را بگذارید تا مرغ‌ها بپزند.

گردوها را با چاقوی تیز ریز خرد کنید، جعفری‌ها را خرد کنید و بادمجان‌ها را نیز به صورت ریز خرد کنید. سپس در یک ظرف بادمجان‌های خرد شده، مقداری جعفری و گردو اضافه کرده و هم بزنید. سپس مرغ‌های پخته شده را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند.

مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس ۲ قاشق سس مایونز و کمی پودر موسیر را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم سس به مواد اضافه شود.

مواد لازم جهت پخت بیورینگ بادمجان

نکته: می‌توانید ۲ قاشق ماست نیز به مخلوط اضافه کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس سیب زمینی‌ها را در آن بریزید و سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس سیب‌زمینی‌ها را روی یک توری بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

دستور تهیه بیورینگ بادمجان (مرحله به مرحله)

در نهایت مخلوط مواد را در یک ظرف مناسب بکشید و با سیب‌زمینی‌های سرخ شده، جعفری خرد شده و گردوهای خرد شده تزئین کرده و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه یا یک وعده غذایی ساده و خوشایند سرو کنید.

منبع : در نهایت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا