رسپی

دستور تهیه تارت آناناس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه تارت آناناس

تارت یکی از نوع‌های شیرینی است که معمولاً با مواد مختلف پر می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از خمیر ضخیم تشکیل نمی‌شود. خمیر تارت معمولاً خمیر نازک و ترد است. مواد پرکننده تارت‌ها می‌تواند شیرین (مثل میوه‌ها) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد.

تارت‌های امروزی بیشتر با میوه و کرم کاستارد تهیه می‌شوند. تارت ریزه به تارت‌های کوچک اطلاق می‌شود. یک مثال دیگر از تارت‌ها، تارت‌های مربایی هستند که رنگ آن‌ها بسته به طعم مربا متفاوت است. همچنین، می‌توان به تارت‌های خوش‌پخت که منشا آن بریتانیا است، اشاره کرد. پای کیش هم یکی از تارت‌های نمکی است.

تفاوت اصلی تارت با کیک‌ها این است که نان تارت پف ندارد، در حالی که کیک‌ها حتما باید پف‌دار باشند. اگر در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد، برای شیرینی‌ها استفاده می‌شود و اگر شکر نباشد، برای غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هر کشوری تارت مخصوص به خود را دارد که مورد علاقه عمومی است. انگلیس، هلند، اسپانیا، ایران و … از جمله کشورهایی هستند که تارت‌های خاص خود را دارند و هر کدام طرفداران زیادی دارند.

تارت آناناس خوشمزه و لذیذ

مواد لازم برای خمیر میزان مورد نیاز
آرد کیک پزی : 250 گرم
کره سرد، مکعبی خرد شده : 150 گرم
نمک : 1 پنس
شکر : 60 گرم
وانیل : به مقدار لازم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
برای فیلینگ میزان مورد نیاز
پودر ژلاتین : 5 قاشق چایخوری
آب کنسرو آناناس : 100 میلی لیتر
کنسرو آناناس : 1 قوطی
ماست پرچرب شیرین : 250 گرم
شکر : 50 گرم
وانیل: یک قاشق مربا خوری
پوست لیمو رنده شده : به مقدار لازم
لیمو ترش : 1 عدد
خامه قنادی 30-35% که فرم دادین : 250 گرم
تمشک قرمز یا توت فرنگی: 7-8 عدد
پودر ژله: یک بسته(اختیاری)

مراحل تهیه:

گام 1: آرد، نمک، شکر و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم.
گام 2: کره را اضافه کرده و با دست یا مخلوط‌کن مواد را خوب با هم ترکیب می‌کنیم.
گام 3: زرده تخم‌مرغ را اضافه کرده و دوباره مواد را ورز می‌دهیم.
گام 4: اگر خمیر خیلی خشک بود، 1 قاشق چایخوری آب یا خامه اضافه کرده و ورز می‌دهیم.
گام 5: خمیر به دست آمده را داخل سلفون گذاشته و به مدت 1 ساعت در یخچال می‌گذاریم.
گام 6: سپس خمیر را خارج کرده و خیلی کم ورز می‌دهیم و به اندازه 26 سانتیمتر …“`html
بازش می کنیم و داخل قالب تارت 25 سانتیمتری که چرب کرده‌ایم می‌گذاریم
گام 7 پس از اینکه خمیر را در قالب گذاشتیم، همه جای آن را با چنگال سوراخ می‌کنیم.
گام 8 خمیر را در فر گرم شده به دمای 190 درجه و در طبقه پایین، به مدت 20-25 دقیقه می‌گذاریم تا قهوه‌ای شود.
گام 9 برای تهیه فیلینگ، آناناس‌ها را از کنسرو درآورده و می‌گذاریم خشک شوند.
گام 10 ژلاتین را داخل 100 میلی‌لیتر از آب کنسرو آناناس می‌ریزیم و 10 دقیقه صبر می‌کنیم.
گام 11 سپس به شکل بن ماری کاملاً حل می‌کنیم تا شفاف شود.
گام 12 توجه داشته باشید که ژلاتین باید گرم باشد نه داغ.
گام 13 ماست، آب لیمو (لیمو ترش)، وانیل و شکر را با همزن می‌زنیم.
گام 14 ژلاتین را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.

عکس تارت آناناس

گام 15 پوست لیمو را اضافه کرده و با ژلاتین مخلوط می‌کنیم.
گام 16 خامه فرم‌گرفته را اضافه کرده و با لیسک زیر و رو می‌کنیم.
گام 17 مخلوط به‌دست‌آمده باید غلیظ باشد.
گام 18 سپس به مدت خیلی کم در یخچال می‌گذاریم تا مواد خودش را بگیرد.
گام 19 در نهایت مواد را از یخچال درآورده و روی تارت سرد شده می‌ریزیم و دوباره 1 ساعت در یخچال می‌گذاریم.
گام 20 ژله را طبق دستور روی قوطی درست می‌کنیم، اما مقدار آب مورد نیاز برای تهیه ژله را کمتر می‌ریزیم و آناناس‌ها و تمشک‌ها را روی فیلینگ (همان ماده‌ای که در بالا توضیح دادیم) قرار می‌دهیم و به آرامی ژله را با قاشق روی آن می‌ریزیم، زیاد ریخته نشود زیرا میوه‌ها نباید شناور باشند.

منبع : غذالند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا