دستور تهیه تارت زرد آلو لذیذ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه تارت زرد آلو لذیذ
در اینجا دستور تهیه تارت زردآلو را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم این تارت خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
آرد | ۱.۵ پیمانه |
نمک | ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر | ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره خرد شده | ۱/۲ پیمانه |
زردآلو خرد شده | ۳۵۰ گرم |
مربای زردآلو | ۱/۲ پیمانه |
دستور تهیه تارت زرد آلو
ابتدا در یک کاسه مناسب، آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط میکنیم. سپس کره که به قطعات کوچک خرد کردهایم را به مخلوط آرد اضافه میکنیم و با همزن برقی آنها را کمی هم میزنیم. درجه همزن را روی کند قرار داده و ¼ پیمانه آب سرد به مواد اضافه میکنیم و مواد را هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شوند.
حالا از حالت ضربهای همزن استفاده میکنیم و مواد را فقط تا جایی هم میزنیم که یک خمیر مناسب شکل بگیرد و چسبندگی نداشته باشد. اگر خمیر هنوز خشک است، کمی آب سرد به آن اضافه میکنیم.
آب سرد را قاشققاشق و به آرامی به خمیر اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا چسبندگی آن مناسب شود. سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را داخل کیسه میگذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم. بعد، یکی از خمیرها را از کیسه خارج کرده و روی سطحی که آرد پاشیدهایم به شکل مستطیلی به ابعاد ۱۵ در ۲۸ سانتیمتر باز میکنیم و دو دایره ۱۲ سانتیمتری از آن برمیداریم.
دو دایره را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهایم قرار میدهیم و این کار را با نیمه دیگر خمیر هم انجام میدهیم. دور هر دایره را با چنگال خط میزنیم تا خوشگلتر شود. خمیرها را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال میگذاریم تا خنک شوند.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. خمیرها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر میگذاریم تا کمی طلایی و پخته شوند. سپس آنها را از فر خارج میکنیم و دما را به ۱۷۵ درجه سانتیگراد کاهش میدهیم.
زردآلوها را به شکل مرتب روی تارتها میچینیم و روی هر کدام یک قاشق چایخوری شکر میپاشیم. سپس آنها را به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه در فر میگذاریم تا کاملاً پخته شوند.
مربا را در یک قابلمه گرم کرده و تارتها را از فر خارج میکنیم و میگذاریم تا خنک شوند. شهد مربا را از زردآلوها جدا کرده و روی تارتها میریزیم. حالا تارت آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : | |
---|---|---|
تخم مرغ | ۳عدد | |
آرد | ۲ لیوان سرخالی | |
شکر | یک لیوان | |
زردآلو | ۶ عدد | |
روغن مایع | سه چهارم لیوان | |
ماست | سه چهارم لیوان | |
پودر | نارگیل | ۳ قاشق غذاخوری پر |
بیکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری سرخالی | |
شکر | مقداری برای روی کیک | |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
دستور پخت تارت کیک زردآلو روش دوم
برای اینکه تارت کیک زردآلو درست کنیم، ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن خوب میزنیم تا شکر حل شود و مخلوط ما غلیظ، کرم رنگ و کشسان شود. بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر هم میزنیم. سپس ماست و پودر نارگیل را میافزاییم و تا زمانی که مخلوط شود، هم میزنیم. حالا آرد و بیکینگ پودر که از قبل الک کردهایم را به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا صاف و یکدست شود.
قالبهای تارت را میتوانید با روغن خوب چرب کنید. این کار باعث میشود که کیک به راحتی جدا شود و یا میتوانید کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیوارهها را هم چرب کنید. میتوانید از هر نوع قالب تارتی استفاده کنید. قالب را تا یک سوم پر کنید و زردآلوهای اسلایس شده را روی آن بچینید. همچنین میتوانید بین مواد هم یک لایه زردآلو بگذارید.
منبع : ساعد نیوز