دستور تهیه تارت لینزا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه تارت لینزا
تارتها به دو شکل خمیری یا بیسکوئیتی درست میشوند و شما میتوانید به سلیقه خود این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید. تارتها با میوههای مختلفی موجود هستند و برای مهمانیها و مجالس گزینهی خوبی به شمار میروند. اگر دنبال یک شیرینی شیک و باکلاس برای پذیرایی در مهمانیها هستید، تارت انتخاب مناسبی است. در این مقاله با دستور تهیه تارت لینزا آشنا میشوید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تارت لینزا
- آرد: یک و نیم پیمانه
- پودر نارگیل: ۱ پیمانه
- پودر شکر: ۳/۴ پیمانه
- کره در دمای اتاق: ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شیر: ۱/۳ پیمانه
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- نمک: ۱ پنس
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
مواد کرم برای تارت لینزا
- شیر: ۲ و نیم پیمانه
- نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- کرم شانتی (پودر خامه): ۱۰۰ گرم
- گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه تارت لینزا مرحله به مرحله
ابتدا کرم میانی را درست کنید. تمام موادی که برای کرم لازم دارید را در یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن، آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
برای تهیه تارت، کره را به مدت ۱ دقیقه بزنید تا نرم شود. سپس پودر شکر را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه با همزن بزنید تا رنگش روشن شود. وانیل را اضافه کنید و سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و خوب هم بزنید. در آخر، شیر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر سه بار الک کنید و سپس به مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود. در نهایت، پودر نارگیل را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
سه چهارم از مواد را بردارید و در یک قیف بریزید. بقیه مواد تارت را در قالب متحرک چرب شده بریزید و کنارها را با قیف پر کنید.
حالا کرم میانی را وسط تارت بریزید و پخش کنید. مواد کیک داخل قیف را به صورت لوزی یا مربع روی کیک طرح بزنید و وسط آن را با آلبالو یا گیلاس تزیین کنید. قالب را در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که خلال چوبی تمیز از داخل تارت خارج شود.
در آخر گریل را روشن کنید تا روی تارت کمی طلایی شود. بعد از خارج کردن از فر، اجازه دهید کمی خنک شود، سپس رویش را با پودر پسته تزئین کنید و برش بزنید. میتوانید آن را با کمی شهد نوش جان کنید.
منبع : ساعد نیوز