رسپی

دستور تهیه تارت پاستیلی خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه تارت پاستیلی خوشمزه

تارت یکی از شیرینی های خوشمزه و معروف در دنیا است که دستور تهیه آن در کشورهای مختلف کمی متفاوت است. خمیر تارت از فرانسه آمده و برخی فکر می‌کنند که تارت ها شبیه پای ها هستند.

از بین تمام خوراکی‌های خوشمزه، تعداد کمی وجود دارند که به خوشمزگی یک تارت میوه ای کلاسیک برسند. تصور کنید یک شیرینی ترد و خوشمزه که با میوه‌های رنگارنگ و یک مقدار خامه ترکیب شده باشد! حالا که شما هم به این شیرینی علاقه‌مند شدید، بیایید با هم ببینیم چطور می‌توان آن را درست کرد! برخلاف تصور شما، تهیه تارت میوه‌ای کار سختی نیست و فقط به کمی حوصله و ذوق نیاز دارد.

مواد لازم برای تارت پاستیلی

آرد ۲۵۰ گرم
مارگارین یخ زده ۱۲۵ گرم
پودر قند ۳۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیر سرد ۱/۳ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ عدد

مواد اولیه برای رویه تارت پاستیلی

پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
آب سرد ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ذرت ۱ قاشق چای خوری
پودر کاسترد ۴ قاشق چای خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
پاستیل رنگی تعدادی
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق چای خوری

دستور تهیه تارت پاستیلی در منزل

ابتدا مارگارین و آرد را با هم مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود. سپس پودر قند، شیر سرد و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر به هم بچسبد. خمیر را در سلفون بپیچید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از آن، خمیر را در قالب‌های تارت بریزید و با چنگال کف قالب‌ها را کمی سوراخ کنید. تارت‌ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

دستور تهیه تارت پاستیلی خوشمزه

تارت‌ها را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند. سپس با مواد میانی پرشان کنید و پاستیل‌ها را به سلیقه خود روی مواد بگذارید. تارت‌های آماده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا رویه آنها سفت شود.

آب سرد و ژلاتین را با هم مخلوط کنید و آن را به روش بن‌ماری ذوب کنید. آرد ذرت، پودر کاستارد، آب لیمو، شکر و شیر را روی حرارت بگذارید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم یکدست شود. پس از خنک شدن، داخل تارت‌ها را با این مواد پر کنید.

منبع : ساعد نیوز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا