رسپی

دستور تهیه تاس کباب بادمجان با گوشت و طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی با گوشت و بادمجان

روش‌های تهیه تاس کباب در شهرهای مختلف ایران متفاوت است. برای درست کردن تاس کباب خوشمزه خانگی، می‌توانید به دستورهای موجود در سایت رضیم مراجعه کنید.
این غذا در شهرهای مختلف به روش‌های گوناگونی پخته می‌شود. یکی از نوع‌های آن که مخصوص کاشان است، به نام جوجونی کاشونی شناخته می‌شود. تاس کباب که غذایی ساده است، بسیار مقوی بوده و برخلاف آبگوشت، آب کمتری دارد و می‌توان آن را در وعده شام با نان و برای نهار با برنج سرو کرد.

مواد لازم برای تاس کباب

گوشت گوسفندی: 400 گرم
بادمجان: 4 عدد
گوجه فرنگی: 4 عدد
به: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
چوب دارچین: 1 تکه بزرگ
روغن: به مقدار لازم برای سرخ کردن
نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران: به مقدار لازم

دستور تهیه تاس کباب

برای شروع، باید مواد اولیه تاس کباب را آماده کنیم. پس ابتدا پیاز را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم. ادویه‌ها را طبق سلیقه خود با هم مخلوط کنید. گوجه‌ها را پوست کنده و حلقه‌ای برش می‌زنیم. بادمجان‌ها را هم پوست کنده و برش می‌زنیم و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی‌شان گرفته شود. سیب زمینی‌ها را نیز پوست کنده و حلقه‌حلقه برش می‌زنیم. گوشت را هم به تکه‌های نازک تقسیم کرده و آماده می‌گذاریم.
ابتدا در یک قابلمه مقداری روغن می‌ریزیم و مواد را به ترتیب زیر داخل قابلمه قرار می‌دهیم: سیب‌زمینی، پیاز، گوشت، بادمجان، گوجه و به. سپس بین این لایه‌ها ادویه‌های مخلوط و چوب دارچین را می‌ریزیم. در نهایت رب گوجه را در 2 لیوان آب جوش حل کرده و روی مواد می‌ریزیم و می‌گذاریم تا خوب پخته شود.
پس از حدود 2 تا 3 ساعت، غذا کاملاً پخته می‌شود. می‌توانید مقدار آب خورشت را طبق ذائقه خود تنظیم کرده و تاس کباب را در ظرف زیبا سرو کنید و همراه با سبزی خوردن تازه میل نمایید.

تاس کباب بابادمجان

نکات مهم و فوت و فن تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی

بهترین نوع گوشت برای تهیه تاس کباب، فیله گوسفندی است.
می‌توانید این غذا را بدون رب درست کنید و فقط با طعم ادویه‌ها و زعفران بپزید که آن هم بسیار خوشمزه می‌شود.
اگر دوست داشتید، می‌توانید کمی غوره به عنوان چاشنی تاس کباب اضافه کنید.
از کوفته ریزه هم به جای گوشت می‌توان استفاده کرد که زمان پخت را کم می‌کند.
می‌توانید آلو و به را هم به سبزیجات این غذا اضافه کنید، در این صورت تاس کباب بسیار لذیذی خواهید داشت.
در حین پخت غذا، بهتر است که آن را زیر و رو نکنید تا بافت مواد به هم نریزد و شکل خود را از دست ندهد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا