رسپی

دستور تهیه تانتونی tantuni گوشت ( ترکیه ) (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه تانتونی tantuni گوشتی (ترکیه)

در دنیای شلوغ امروزی، همه ما به دنبال غذاهایی هستیم که هم خوشمزه باشند و هم سریع تهیه شوند. “تانتونی گوشتی” یکی از خوراک‌های لذیذ ترکیه است که با طعمی دلچسب می‌تواند به یکی از غذاهای محبوب شما تبدیل شود.

مواد لازم برای تهیه تانتونی گوشتی:

گوشت گوساله یا گوسفند چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد

گوجه‌فرنگی: ۱ عدد

رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

سماق: ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

نان لواش: به تعداد لازم

دستور تهیه تانتونی گوشتی:

پیاز را به صورت کوچک خرد کرده و در تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید.

گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و آن را سرخ کنید تا رنگ گوشت عوض شود.

دستور تهیه تانتونی tantuni گوشت ( ترکیه ) (مرحله به مرحله)

فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را کوچک خرد کرده و به گوشت اضافه کنید.

سپس رب گوجه‌فرنگی، سماق، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بخوبی سرخ کنید تا همه مواد بپزند.

نان لواش را گرم کرده و مقداری از مخلوط گوشتی را روی آن بریزید.

تانتونی را با سس تند، جعفری، خیارشور و گوجه‌فرنگی به دلخواه سرو کنید.

تانتونی گوشت ترکی

نکات تکمیلی:

می‌توانید از نان‌های دیگر مانند نان پیتا یا نان سنگک برای تهیه تانتونی استفاده کنید.

به جای گوشت چرخ‌کرده می‌توانید از گوشت قیمه‌ای هم استفاده کنید.

برای تندتر شدن تانتونی می‌توانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند قارچ، ذرت یا نخود فرنگی نیز در تهیه تانتونی استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا