رسپی

دستور تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چگونگی آب پز یا بخار پز کردن تخم مرغ بدون پوست

تخم مرغ آب پز جزو غذاهای محبوب ما ایرانی‌هاست، مخصوصاً برای صبحانه، اما پوست کندن آن می‌تواند برای برخی افراد کاری سخت و خسته‌کننده باشد… اما آیا فکر کرده‌اید که چطور می‌توانید تخم مرغ آب پز درست کنید بدون اینکه پوست آن را بکنید؟ بیایید با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست

مواد لازم برای تهیه سه عدد تخم مرغ جیبی

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۴ پیمانه (یا به اندازه یک قابلمه دو نفره که می‌توانید با این میزان آب تعداد بیشتری تخم مرغ جیبی درست کنید)

این تخم مرغ جیبی خیلی راحت تر از چیزی است که فکر می‌کنید. همیشه از تخم مرغ‌های تازه و با کیفیت استفاده کنید.

دستور تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست

  1. اول آب را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا جوش بیاید. وقتی جوش‌های ریز زد، نمک را به آن اضافه کنید.
  2. حالا زمان اضافه کردن تخم مرغ‌هاست.
  3. به آرامی تخم مرغ را در ظرف بشکنید.
  4. بعد از سه تا چهار دقیقه، تخم مرغ جیبی شما آماده می‌شود. زمان پخت همین سه تا چهار دقیقه است (مثل تخم مرغ آب پز بدون پوست می‌شود).
  5. نکته مهم این است که این تخم مرغ جیبی زرده سفتی ندارد.
  6. تخم مرغ جیبی را در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
  7. همه تخم مرغ‌ها را به همین روش درست کنید. یادتان باشد تخم مرغ‌ها را آرام در آب قرار دهید و تک به تک درست کنید. اگر سفیده از زرده جدا شد، به آرامی با یک قاشق سفیده را روی زرده قرار دهید (تهیه تخم مرغ جیبی خیلی ساده است).
  8. تخم مرغ جیبی را می‌توانید همراه با پوره سیب زمینی به عنوان صبحانه یا شام میل کنید، یا به همراه تکه‌های نان تست، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده.

لذت آشپزی با رضیم:

دستور تهیه یک صبحانه مقوی با املت پنیر

دستور تهیه املت گوجه‌فرنگی و خواص شگفت‌انگیز آن

گردآوری شده مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا