رسپی

دستور تهیه تخم مرغ تند (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه تخم مرغ تند

تخم مرغ تند نوعی صبحانه است که از کشور هند می‌آید. ممکن است برایتان سوال باشد که چگونه می‌توانید صبحانه‌های مختلف از کشورهای دیگر را بچشید. هر کشور معمولاً صبحانه‌های متنوعی دارد که به سلیقه و فرهنگ خودشان برمی‌گردد. حتی ممکن است شهرهای مختلف در یک کشور هم صبحانه‌های متفاوتی داشته باشند.

صبحانه‌ها می‌توانند از یک نوشیدنی ساده تا انواع ساندویچ و غذاهای مختلف باشند و این به جایی که زندگی می‌کنید بستگی دارد. اما این بدان معنا نیست که شما نمی‌توانید غذاهای مختلف را امتحان کنید و فقط به آنچه از کودکی خورده‌اید، بسنده کنید. تخم مرغ یکی از مواد غذایی است که می‌توانید صبحانه‌های زیادی با آن درست کنید. در اینجا چند خاصیت خوب تخم مرغ را برای شما بیان می‌کنیم.

تخم مرغ سرشار از مواد مغذی است. دو عدد تخم مرغ بزرگ حدود ۱۰ گرم پروتئین دارند و بیشتر مواد لازم برای بدن را تأمین می‌کنند، به جز ویتامین C. به همین دلیل، وقتی با آب میوه و نان کامل سرو شود، یک صبحانه کامل و انرژی‌زا می‌شود. افرادی که کمبود آهن دارند ممکن است انرژی خود را از دست بدهند یا دچار سردرد شوند. آهن برای حمل اکسیژن در خون و حفظ سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است.

آهن موجود در زرده تخم مرغ از نوع آیرونی است که بدن به راحتی می‌تواند آن را جذب کند و به همین خاطر تخم مرغ به یک گزینه عالی در برنامه غذایی تبدیل شده است. تخم مرغ همچنین ۳۰ درصد فولات و ۴۰ درصد ویتامین‌های A، E و B12 مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که تخم مرغ نقش مهمی در تأمین مواد مغذی بدن دارد. برخی دیگر از صبحانه‌ها شامل املت پنیر، املت قارچ و تست کالباس و پنیر هستند.

مواد لازم:

تخم مرغ آب پز شده: 6 عدد
سس مایونز: 2 قاشق سوپ خوری
سس خردل: 1 قاشق چایخوری
خیارشور متوسط: 2 عدد
فلفل هالوپینو: 1 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودر پاپریکا: به مقدار لازم

مراحل تهیه:

گام 1: ابتدا تخم مرغ‌ها را آبپز می‌کنیم (حدود 10 دقیقه) تا کاملاً سفت شوند.
گام 2: سپس آنها را از آبجوش بیرون آورده و داخل آب سرد می‌گذاریم تا سرد شوند.
گام 3: پوست تخم مرغ‌ها را کنده و از وسط به دو نیم تقسیم می‌کنیم.
گام 4: زرده‌ها را از سفیده‌ها جدا کرده و داخل یک کاسه می‌ریزیم.

گام 5: با چنگال زرده‌ها را خوب له می‌کنیم.
گام 6: سپس خیارشور رنده شده، سس مایونز و سس خردل را به زرده‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.
گام 7: دانه‌های فلفل هالوپینو را جدا کرده و کنار می‌گذاریم.
گام 8: فلفل‌ها را به طور ریز خرد می‌کنیم.

تخم مرغ تند صبحانه مقوی

گام 9: نمک و فلفل را به مخلوط زرده‌ها اضافه می‌کنیم.
گام 10: مخلوط را داخل قیف ریخته و روی نصفه‌های سفیده می‌ریزیم و پودر پاپریکا را روی آن می‌پاشیم.
گام 11: تخم مرغ تند را به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا قبل از سرو خنک باشد.

منبع: غذالند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه تخم مرغ تند (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا