دستور تهیه ترافل خامه ای ساده، مجلسی و خوشمزه با شکلات (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ترافل خامه ای ساده، مجلسی و خوشمزه با شکلات
ترافل نوعی شیرینی زیبا و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه با مواد ساده درست کنید. این دسر به خاطر شکل و طعم خوشایندش، میان کودکان بسیار محبوب است. امروز میخواهیم دستور تهیه ترافل خامه ای ساده و مجلسی با شکلات را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.
مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه ترافل خامه ای شکلاتی
چیپس شکلاتی ۱.۵ لیوان
اسانس وانیل ۲ قطره
پودر کاکائو ۱/۴ لیوان
گردوی خرد شده ۱/۲ لیوان
پودر قند ۱.۵ لیوان
خامه ۲۰۰ گرم
دستور تهیه ترافل خامه ای:
مرحله اول آمادهسازی ترافل خامه ای:
اول از همه، خامه را در یک کاسه بریزید و با وانیل، پودر گردو و پودر قند مخلوط کنید تا همه چیز خوب ترکیب شود.
مرحله دوم افزودن چیپس شکلات:
چیپسهای شکلاتی را در یک کاسه مناسب بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذوب شوند. سپس آنها را به باقی مواد اضافه کنید.
مرحله سوم استراحت ترافل:
مواد به دست آمده را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب سفت شوند.
مرحله چهارم شکل دادن به ترافلها:
حالا با یک قاشق کوچک مقداری از مواد را بردارید و آنها را در پودر قند، پودر شکلات یا پودر آجیل بغلتانید و در ظرف سرو بچینید. نوش جان!
نکات و فوت و فن تهیه ترافل خامه ای:
شما میتوانید ترافلها را با شکلات سفید هم درست کنید.
همچنین میتوانید برای تهیه ترافلها از پنیر ماسکارپونه به جای خامه استفاده کنید.
شما میتوانید درون ترافلها تکههای مغز پسته، بادام یا گردو هم بگذارید.
با شکلات ذوب شده روی ترافلها را تزئین کنید.