رسپی

دستور تهیه ترخینه یا کشکنه دشتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترخینه یا کشکنه دشتی

در فصل تابستان، مردم دشتی غذایی به نام کشکنه ماهی را بعد از جمع‌آوری خرما به همراه کاکل یا منگگ تازه و نان محلی می‌خورند. برای درست کردن کشکنه ماهی ابتدا باید کشکنه را آماده کنیم.

مواد لازم :

مواد لازم برای کشکنه خشک

ماست: 1 لیوان
للک: نصف لیوان
مواد دیگر:
ماهی: 1 کیلوگرم
پیاز متوسط: دو عدد
روغن: نصف قاشق غذاخوری (به مقدار کم)
فلفل: یک قاشق چای‌خوری
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
نمک: به میزان دلخواه
آب: 2 تا 3 لیوان

مراحل پخت :

دستور تهیه ماده خشک اولیه :

للک و ماست را با هم مخلوط کنید تا خمیری شل به دست بیاید. این خمیر را حداقل به مدت 2 روز در دمای اتاق بگذارید تا تخمیر شود. وقتی خمیر کمی ور آمد، آن را به شکل چانه درآورده و به اندازه کف دست پهن کنید و در آفتاب خشک کنید. این ماده خشک حداقل تا یک سال قابل نگهداری است.

گام 1: ابتدا ماده خشک را بکوبید و در آب 1 تا 2 ساعت خیس کنید.
گام 2: ماهی را بپزید و استخوان‌های آن را بگیرید.

گام 3: در یک قابلمه، کمی پیاز خرد شده را تفت دهید و سپس ماهی پخته و بدون استخوان را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
گام 4: بعد از آن، زردچوبه و فلفل را به همراه مواد خیس خورده (که در بالا گفته شد) و کمی آب به ماهی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مراحل پخت آش ترخینه یا کشکنه دشتی

گام 5: زمان پخت را ادامه دهید تا یک مخلوط یکنواخت و جا افتاده به دست آید.
گام 6: در نهایت، هنگام سرو می‌توانید کمی نمک به آن اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه ترخینه یا کشکنه دشتی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا