رسپی

دستور تهیه ترشه خشک با مرغ مخصوص با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشه خشک یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی شهر بابل است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای دیدن مراحل کامل تهیه ترشه خشک بابلی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم ترشه خشک

  • ران مرغ ۴ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • گوجه فرنگی ۶ عدد
  • زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
  • آب غوره ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • زردچوبه، کره و روغن به مقدار کافی

دستور تهیه ترشه خشک بابلی

مرحله اول

برای درست کردن ترشه خشک، اول ران‌های مرغ را تمیز و شسته و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان بیرون برود یا با دستمال خشک می‌کنیم.

مرحله دوم

در یک قابلمه، مقداری روغن ریخته و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم. این مخلوط را کمی تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها بیفتد. سپس ران‌های مرغ را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

ران‌های مرغ را تا زمانی که رنگ‌شان تغییر کند سرخ می‌کنیم. سپس سیر و پیاز را پوست کنده و به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم. در اینجا درب قابلمه را می‌گذاریم.

مرحله چهارم

اجازه می‌دهیم مرغ به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. بعد از یک ساعت، مرغ‌ها را خارج کرده و آب مرغ را صاف می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس یک تابه روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

در تابه ۱ قاشق غذاخوری کره و ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع می‌ریزیم و مرغ‌ها را داخل تابه می‌چینیم. درب تابه را گذاشته و اجازه می‌دهیم مرغ‌ها به آرامی سرخ و برشته شوند.

دستور تهیه ترشه خشک با مرغ مخصوص با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

مرحله ششم

زمانی که یک سمت مرغ‌ها کاملا برشته شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. در این حین سس غذا را آماده می‌کنیم. برای این کار، گوجه‌ها را با بلندر یا رنده ریز می‌کنیم.

مرحله هفتم

پوره گوجه فرنگی را درون یک تابه مناسب می‌ریزیم و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا خوب سرخ شود. سپس مقداری از آب مرغ را به آن اضافه کرده و با پوره گوجه ترکیب می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله هشتم

حالا زعفران دم کرده و آبغوره را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سس غلیظ شده و جا بیفتد. در نهایت ران‌های سرخ شده را با سس گوجه فرنگی در ظرف مناسب می‌ریزیم و همراه با برنج سرو می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا