رسپی

دستور تهیه ترشک آلبالو به 2 روش آسان در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشک آلبالو تازه

ترشک آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین تنقلاتی است که می‌توانید در فصل بهار و تابستان همراه با آلبالو تهیه کنید. آلبالو یکی از میوه‌های مفید بهاری است که می‌شود از آن در انواع کیک‌ها، شیرینی‌ها، غذاها و دسرها استفاده کرد.

شاید این ترشک‌ها در بازار موجود باشند، اما تهیه کردن آن در خانه هم سالم‌تر است هم خوشمزه‌تر. بچه‌ها هم به شدت عاشق طعم این ترشک خواهند شد و می‌توانید در مهمانی‌ها هم از آن‌ها سرو کنید و از خواص آلبالو بهره‌مند شوید.

خواص آلبالو شامل مواردی مانند کمک به درمان سرماخوردگی، دیابت و قند خون است. همچنین برای پاکسازی کبد و درمان سنگ کلیه مفید بوده و به رفع یبوست کمک می‌کند.

دستور تهیه ترشک آلبالو با هسته

مواد لازم برای تهیه ترشک آلبالو:

  • آلبالو تازه: ۵۰۰ گرم
  • نمک: به مقدار لازم
  • گلپر: به مقدار لازم

ترشک آلبالو خانگی

مراحل تهیه ترشک آلبالو:

ابتدا دم آلبالوها را جدا کرده و آن‌ها را در یک لگن آب بریزید و چند بار این کار را تکرار کنید تا کاملاً تمیز شوند. سپس آن‌ها را آبکش کرده و کنار بگذارید.

آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و لا به لای آن‌ها نمک بریزید و صبر کنید تا آلبالوها آب بیندازند. این فرایند حدود ۲ الی ۳ ساعت طول می‌کشد، بهتر است قابلمه را در یخچال قرار دهید.

در ریختن نمک دقت کنید که زیاد نریزید؛ زیرا اگر خود آلبالو هم ترش باشد، خیلی شور خواهد شد. اما اگر مقدار کمی نمک بریزید، می‌توانید بعداً در زمان سرو نمک اضافه کنید.

بعد از گذشت چند ساعت که آلبالوها آب انداختند، قابلمه را روی حرارت قرار دهید. نیازی به اضافه کردن آب نیست، چون آلبالوها خودشان آب می‌دهند. حدود ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا آلبالوها بپزند و رنگ آن‌ها کمی تیره شود.

وقتی آلبالوها خوب پخته شد، مقداری گلپر روی آن‌ها بپاشید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر به آن‌ها زمان دهید تا عطر و طعم گلپر به آلبالوها اضافه شود.

حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود، سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید. هر زمان که دوست داشتید، آن را سرو کنید. نوش جان!

دستور تهیه ترشک آلبالو با رب انار

برای درست کردن ترشک آلبالو با رب انار، مراحل بالا را انجام دهید. سپس یک ساعت قبل از سرو، کمی رب انار را با آلبالوهای پخته شده مخلوط کنید و در یخچال بگذارید. سپس سرو کنید.

مقدار گلپر را به دلخواه اضافه کنید. اگر آلبالوها آب نیندازند، می‌توانید ۱/۲ پیمانه آب بسته به حجم آلبالوها اضافه کنید. همچنین اگر دوست دارید ترشک شما طعم ملس‌تری داشته باشد، می‌توانید در هنگام پخت یک عدد نبات به آلبالوها اضافه کنید.

نحوه تهیه ترشک آلبالو

ترشک آلبالو ترش

دستور تهیه ترشک آلبالو ملس

مواد لازم برای تهیه ترشک آلبالو:

دستور تهیه ترشک آلبالو به 2 روش آسان در منزل (مرحله به مرحله)
  • آلبالو: ۲ کیلوگرم
  • آب: یک و نیم لیتر
  • نمک: ۵۰ گرم
  • جوهر لیمو: ۳۵۰ گرم
  • شیره نبات: نیم لیتر

مراحل تهیه ترشک آلبالوی خانگی:

ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس جوهر لیمو و نمک را به آب اضافه کنید. بعد از حل شدن نمک و جوهر لیمو، شیره نبات را اضافه کنید.

در مرحله بعد، آلبالوها را اضافه کنید و اجازه دهید مواد خوب بجوشند و غلظت پیدا کنند. پس از غلیظ شدن ترشک، شعله را خاموش کنید و بگذارید تا مواد خنک شوند.

پس از سرد شدن ترشک، آن را در یک ظرف دربسته مناسب نگهداری کنید.

همچنین بخوانید:

دستور تهیه خمس یا آلبالو اخته و آلوچه ترش و لذیذ

دستور تهیه ۲ مدل ترشی آلبالو + فوت و فن‌های خوشمزه شدن آن

کالری آلبالو: ۱۰۰ گرم آلبالو چقدر کالری دارد؟

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا