دستور تهیه ترشی انبه ساده و خوشمزه مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ترشی انبه ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
ترشی انبه یک نوع ترشی خوشمزه و خاص است که طرفداران زیادی دارد. میتوانید برای اولین بار مقدار کمی تهیه کنید و اگر از طعم آن خوشتان آمد، دوباره درست کنید. این ترشی به درمان سنگ کلیه و مثانه کمک میکند و همچنین اشتها را افزایش میدهد.
فواید ترشی انبه:
ترشی انبه سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است.
به دلیل استفاده از سرکه، این ترشی خاصیت ضد میکروبی دارد.
ترشی انبه میتواند به بهبود هضم غذا کمک کند.
مضرات ترشی انبه:
به دلیل نمک زیاد، ترشی انبه برای افراد با فشار خون بالا مضر است.
سرکه موجود در آن ممکن است برای افرادی که معده حساسی دارند، مشکلساز باشد.
انواع ترشی انبه:
ترشی انبه کال: این نوع از انبههای کال تهیه میشود و طعمی ترش و شیرین دارد.
ترشی انبه رسیده: این ترشی از انبههای رسیده درست میشود و طعمی شیرین و ملایم دارد.
ترشی انبه با پوست: در این نوع، انبهها با پوست خرد میشوند.
ترشی انبه بدون پوست: در این نوع، انبهها پوست کنده میشوند.
دستور تهیه ترشی انبه با انبه کال
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
انبه کال: | 1 کیلوگرم |
سرکه: | 1 لیتر |
نمک: | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه: | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه: | 1 قاشق چایخوری |
گلپر: | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز: | 1 قاشق چایخوری |
سیر: | 4 حبه |
فلفل قرمز تند: | 3 عدد |
سیاه دانه: | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
انبهها را بشویید و پوست کنده و به شکل خلالی خرد کنید.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گلپر را با انبههای خرد شده مخلوط کنید.
سپس انبهها را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید.
سرکه را روی انبهها بریزید و در شیشه را محکم ببندید.
شیشه را در یک مکان خنک و تاریک قرار دهید.
بعد از گذشت 1 هفته، ترشی آماده مصرف است.
دستور تهیه ترشی انبه با انبه رسیده
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
انبه رسیده: | 1 کیلوگرم |
سرکه: | 1 لیتر |
شکر: | 1/2 پیمانه |
نمک: | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه: | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه: | 1 قاشق چایخوری |
گلپر: | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز: | 1 قاشق چایخوری |
سیر: | 4 حبه |
فلفل قرمز تند: | 3 عدد |
سیاه دانه: | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
انبهها را به خوبی بشویید و هستههای آنها را جدا کنید.
سپس انبهها را به شکل مکعبی برش بزنید.
شکر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، گلپر و تخم گشنیز را به انبههای خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
مخلوط انبهها را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید.
سرکه را روی انبهها بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.
شیشه را در یک مکان خنک و تاریک بگذارید.
پس از یک هفته، ترشی آماده مصرف است.
نکات کلی برای تهیه ترشی انبه:
برای تهیه ترشی بهتر است از انبههای سالم و رسیده استفاده کنید.
قبل از استفاده، انبهها را به خوبی بشویید.
برای نگهداری ترشی، باید از شیشههای تمیز و خشک استفاده کنید.
ترشی را در مکان خنک و تاریک نگه دارید.