رسپی

دستور تهیه ترشی بچه بلال یا ترشی بیبی کورن با ۳ روش (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی بچه بلال یا Baby Corn خوشمزه

بچه بلال، که به آن ذرت کوچک هم می‌گویند، طعمی بسیار خوشمزه و ترد دارد. در این مقاله، می‌خواهیم طرز تهیه یک ترشی خوشمزه از بچه بلال را به شما عزیزان آموزش دهیم.

روش درست کردن ترشی بچه بلال مرحله به مرحله

ترشی بچه بلال یک ترشی خوشمزه تابستانی با استفاده از بلال‌های کوچک و ترد است.

مواد لازم برای تهیه ترشی بچه بلال

  • بچه بلال 1 کیلوگرم
  • سیر 30 گرم
  • فلفل 50 گرم
  • سرکه سفید 800 گرم
  • آب 1.5 پیمانه
  • نمک و پودر فلفل سفید به مقدار لازم

روش اول جهت تهیه ترشی بچه بلال

  1. آب و سرکه را روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد. سپس بچه بلال‌ها را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه می‌جوشانیم.
  2. سپس آبکش کرده و شیشه‌ای تمیز را با بچه بلال‌های مرتب چیده شده، همراه با سیر. تکه‌های فلفل، نمک و پودر فلفل پر می‌کنیم.
  3. در آخر، مخلوط سرکه و آب که کاملاً سرد شده است، روی مواد ترشی می‌ریزیم.
  4. درپوش شیشه را محکم می‌بندیم و به مدت یک هفته نگهداری کرده و سپس مصرف می‌کنیم.

روش دوم برای تهیه ترشی بچه بلال

  1. سرکه و آب را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید و سپس کاملاً سرد می‌شود. شیشه را از بچه بلال و سیر و فلفل پر می‌کنیم.
  2. به مخلوط سرکه و آب، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و روی مواد ترشی می‌ریزیم.
  3. درپوش شیشه را محکم می‌بندیم و شیشه را داخل قابلمه آب قرار می‌دهیم و به مدت 20-30 دقیقه می‌پزیم.
  4. وقتی شیشه ترشی خنک شد، می‌توانیم آن را داخل یخچال قرار دهیم. این روش باعث می‌شود ترشی مدت بیشتری قابل نگهداری باشد.

نکته:

  • بلال‌ها به هوا حساس هستند و اگر درب شیشه شل باشد، هوا به داخل می‌رود و رنگشان تغییر می‌کند.
  • بنابراین بهتر است درب شیشه ترشی بچه بلال را بعد از مصرف محکم ببندید.

سومین دستور تهیه ترشی بچه بلال

مواد لازم:

  • بچه بلال پوست کنده: 600 گرم
  • فلفل سبز: 100 گرم
  • سیر: 50 گرم
  • سرکه سفید: 2 تا 3 لیوان
  • آب: 1 لیوان
  • نمک و پودر فلفل سفید: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. آب و سرکه را روی حرارت می‌گذارید تا بجوشد. سپس بچه بلال‌ها را به آرامی داخل آن قرار دهید و 5 دقیقه بپزید.
  2. سپس آبکش کرده و وقتی کمی خنک شد، مرتب داخل شیشه چیدمان کنید و اجازه دهید مخلوط آب و سرکه خنک شود.
  3. بعد از خنک شدن آب و سرکه، نمک و پودر فلفل را اضافه کنید و این مخلوط را داخل شیشه بریزید.
  4. سیر پوست کنده و فلفل‌های سبز را در فضای خالی شیشه بچینید و شیشه را با آب و سرکه پر کنید و درب آن را سفت ببندید. بعد از یک هفته می‌توانید آن را مصرف کنید.

نکات:

  • من 2 کیلو بچه بلال خریدم که بعد از پوست کردن، تنها 600 گرم بلال باقی ماند.
  • باید خیلی آرام و با دقت پوست و موهای بلال را جدا کنید زیرا بچه بلال خیلی ظریف است و زود می‌شکند.
  • مطمئن شوید که سیر و فلفل سبز کاملاً خشک هستند، زیرا اگر خیس باشند، باعث کپک زدن ترشی می‌شوند.
  • درب شیشه ترشی بچه بلال باید کاملاً محکم باشد زیرا بلال‌ها اگر هوایی شوند، خیلی سریع تغییر رنگ می‌دهند.
  • نسبت سرکه به آب، 2 به 1 است. اگر شیشه با مخلوط آب و سرکه پر نشد، می‌توانید بقیه شیشه را با سرکه سفید پر کنید تا همه بلال‌ها کاملاً در سرکه غوطه‌ور باشند.
  • مقدار سیر و فلفل را می‌توانید بر اساس سلیقه خود تغییر دهید.

دستور تهیه ترشی بلال شیری

مواد لازم:

  • بلال شیری: ۴ عدد
  • فلفل تند: ۲ عدد
  • سیر: به مقدار لازم

“““html

  • چند حبه سیر
  • سرکه قرمز و نمک به مقدار لازم
  • دانه فلفل سیاه و کمی سیاه دانه

دستور تهیه :

  1. شیر بلال‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را با کمی آب روی حرارت بگذارید تا بپزند.
  2. سپس آن‌ها را به صورت حلقه‌های نازک بریده و از چاقوی تیز استفاده کنید.
  3. سرکه و نمک را با هم ترکیب کنید.
  4. حالا در شیشه‌های خشک و تمیز، حلقه‌های بلال را بچینید؛ یک لایه بلال بگذارید و روی آن یک لایه سیر و فلفل بچینید.
  5. این کار را تکرار کنید تا شیشه پر شود. (دقت کنید که سیر و فلفل سبز حتماً خشک باشند؛ اگر مرطوب باشند، ترشی کپک می‌زند.)
  6. سپس مخلوط نمک و سرکه را روی مواد بریزید تا همه‌ چیز در سرکه غوطه‌ور شود.
  7. در شیشه را ببندید و آن را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
  8. پس از دو هفته، ترشی بلال شیری شما آماده سرو است.

بیشتر بخوانید :

خواص ذرت یا بلال

  • ذرت سرشار از مواد مغذی مهم برای بدن است و منبع خوبی از فیبر به شمار می‌رود که در درمان مشکلات گوارشی مثل یبوست مؤثر بوده و از ابتلا به سرطان روده جلوگیری می‌کند.
  • همچنین ذرت شامل ویتامین‌های زیادی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند. همچنین مواد معدنی مانند فسفر، منیزیم، منگنز، روی، آهن و مس نیز در ذرت وجود دارند.
  • ذرت منبع قوی از آنتی‌اکسیدان‌هاست که در مبارزه با رادیکال‌های آزاد که ممکن است باعث سرطان شوند، مؤثر هستند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا