دستور تهیه ترشی توت فرنگی خانگی به شکل درسته و خرد شده (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه ترشی توت فرنگی خانگی به صورت کامل و خرد شده
توت فرنگی خواص زیادی دارد، مانند داشتن کلسیم و ویتامین K. این ترشی سریع درست میشود و بعد از ۲۴ ساعت میتوانید آن را مصرف کنید. همچنین میتوانید این ترشی را تا ۱ ماه در یخچال نگهداری کنید.
وقتی از توت فرنگی برای درست کردن مربا، سس یا کمپوت استفاده میکنید، همیشه طعم شیرین آن را دارید. اما اگر دوست دارید ترشیهای تند و ملس را امتحان کنید، این ترشی مناسب شماست. میتوانید از این ترشی به عنوان تزیین غذا و سالادها هم استفاده کنید. امروز طرز تهیه ترشی توت فرنگی را با شما به اشتراک میگذاریم. همراه ما باشید.
مواد لازم: | مقدار مورد نیاز: |
توت فرنگی | به مقدار لازم |
شکر | ۱/۴ پیمانه |
آب | ۲/۳ پیمانه |
نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی توت فرنگی خانگی
مرحله اول: آمادهسازی مواد
در یک قابلمه، ۲/۳ پیمانه آب بریزید و سپس شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. وقتی ترکیب به جوش آمد، توت فرنگیها را که قبلاً شستهاید اضافه کنید. میتوانید بر اساس سلیقهتان، برگهای سبز توت فرنگی را جدا کنید یا خود توت فرنگیها را برش دهید.
مرحله دوم: ترکیب مواد
بعد از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید، آنها را در یک ظرف دیگر بریزید و کمی سرکه به آنها اضافه کنید. این توت فرنگیهای ترشی طعم لذت بخشی دارند. میتوانید از آنها در سالاد یا ساندویچ استفاده کنید و کمی پنیر و کراکر هم به آن اضافه کنید.
اگر مایع باقیمانده را فریز کنید، میتوانید یک نوشیدنی عالی درست کنید. کمی نعناع، یخ و از آب توت فرنگی استفاده کنید و سپس آب را هم اضافه کنید. اگر توت فرنگیها یخ زدهاند، میتوانید به عنوان تکه یخ از آنها استفاده کنید و بعد از ذوب شدن آن را بنوشید.
نکات کلیدی در طرز تهیه ترشی توت فرنگی
مقدار سرکه بستگی به سلیقه شما دارد. اگر میخواهید ترشتر شود، میتوانید مقدار بیشتری از سرکه اضافه کنید.
برای حفظ رنگ ترشی، بهتر است از سرکه سفید استفاده کنید.
ظرف شیشهای که برای ترشی استفاده میکنید باید کاملاً تمیز باشد و هیچ چربی نداشته باشد، در غیر این صورت ترشی کپک میزند.
شکر را میتوانید حذف کنید، اما برای تعادل در طعمها اضافه شده است.
منبع : آشمزی