رسپی

دستور تهیه ترشی خرفه خانگی خوشمزه و پر خاصیت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی خرفه خانگی خوشمزه و پر خاصیت

این گیاه مفید را می‌توان برای تهیه ترشی، آش و یا حتی به صورت خام استفاده کرد. همچنین، سبزی خرفه دارای مقدار زیادی اسید چرب امگا 3 و همینطور فیبر، ویتامین، آهن، منیزیم، منگنز، پتاسیم، کلسیم و مس است.

علاوه بر این، برگ‌های خرفه خاصیتی دارند که به درمان زخم‌ها کمک کرده و التهاب پوست و غشای سلولی را کاهش می‌دهند. امروز در این مقاله دستور تهیه ترشی خرفه با هویج و بادمجان ساده و خوشمزه با سرکه را آموزش می‌دهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی خرفه

خرفه 1 کیلو
بادمجان 500 گرم
هویج 2 عدد
سرکه سفید به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سیر 1 بوته
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
آب 1 لیوان

دستور تهیه ترشی خرفه با هویج و بادمجان و سرکه

مرحله اول: خرد کردن خرفه

برای تهیه این ترشی خوشمزه، ابتدا خرفه‌ها را خوب بشویید و در آبکش بریزید. سپس آن‌ها را روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا خشک شوند. تخته آشپزخانه را آماده کنید و خرفه‌ها را با چاقو به اندازه دلخواه خرد کنید. سعی کنید آن‌ها را خیلی ریز نکنید تا ترشی زیباتر به نظر برسد.

مرحله دوم: پخت خرفه

در یک قابلمه مقداری آب به همراه کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید. زمانی که آب به جوش آمد، خرفه‌ها را به آن اضافه کنید و 15 دقیقه در آب جوش بگذارید. سپس آبکش کنید و بگذارید خرفه‌ها به مدت 2 ساعت در آبکش بمانند تا خوب خشک شوند، زیرا آب می‌تواند باعث کپک زدن ترشی شود.

دستور تهیه ترشی خرفه خالی خانگی ساده و خوشمزه و خام با سرکه

مرحله سوم: خرد کردن سیر و هویج و بادمجان

حبه‌های سیر را از بوته جدا کرده و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را بشویید و روی تخته آشپزخانه خیلی ریز خرد کنید. دو عدد هویج را نیز با آب تمیز بشویید و پوست بکنید. سپس با رنده درشت آن‌ها را رنده کنید. بادمجان را هم بعد از شستن و پوست گرفتن رنده کنید.

مرحله چهارم: ترکیب مواد با هم

یک ظرف مناسب آماده کنید و خرفه‌ها را در آن بریزید. سپس بادمجان و هویج رنده شده و سیر خرد شده را به خرفه‌ها اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری نعنا خشک و سیاه دانه نیز به مواد اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.

دستور تهیه ترشی خرفه خانگی خوشمزه و پر خاصیت (مرحله به مرحله)

مرحله پنجم: ریختن مواد ترشی خرفه داخل شیشه

مواد مخلوط شده را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و کمی نمک اضافه کنید، سپس مقداری سرکه و 1 لیوان آب را در یک ظرف مخلوط کرده و روی مواد در شیشه بریزید تا روی آن‌ها را بگیرد. درب شیشه را محکم ببندید و یک روز در دمای محیط قرار دهید و سپس داخل یخچال بگذارید. ترشی خرفه خوشمزه بعد از یک هفته آماده است و می‌توانید از آن لذت ببرید.

نکات کلیدی برای تهیه ترشی خرفه خانگی ساده

نکات کلیدی برای تهیه ترشی خرفه خانگی ساده

می‌توانید از ادویه‌های مختلف مانند پودر گلپر، رازیانه، فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و… در این ترشی استفاده کنید. همچنین در برخی دستورها از خیار رنده شده، گوجه فرنگی پوره شده و فلفل قلمی سبز نیز بهره‌برداری می‌شود. بقیه مواد را هم می‌توانید بسته به سلیقه‌تان حذف یا اضافه کنید. سبزی خرفه برای افرادی که سنگ کلیه دارند توصیه نمی‌شود چون ممکن است باعث تشدید مشکل شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا