رسپی

دستور تهیه ترشی سپستون سبز لذیذ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی سپستون سبز خوشمزه

در این مقاله، ما به شما طرز تهیه ترشی سپستان یا به‌عبارتی پهیل را آموزش می‌دهیم، این یکی از ترشی های خوشمزه و محبوب در جنوب کشور است. این مطلب برای کدبانوهای عزیز و سلیقه‌دار نوشته شده است و امیدواریم که مورد توجه شما قرار بگیرد.

این ترشی یکی از ترشی‌های محبوب در تمام فصل‌ها است که معمولاً در کنار غذاهای سنتی سرو می‌شود. برای دیدن دستور تهیه کامل و مراحل آن، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی سپستون سبز و خوشمزه

سپستون ۱ کیلوگرم
سرکه ۲ پیمانه
فلفل عنابی ۲ پیمانه
نمک ۲ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز نیم کوب شده ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۴ حبه
سیاهدانه ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ترشی سپستان (پهیل) و چند نکته مهم

طرز تهیه ترشی سپستون سبز

ابتدا سپستون‌ها را از میوه‌فروشی یا عطاری تهیه کنید. سپس آن‌ها را از شاخه جدا کرده و چندین بار بشویید، زیرا ترشی با پوست سبز تهیه می‌شود، بنابراین شستن آن به دقت خیلی مهم است.

دستور تهیه ترشی سپستون سبز خوشمزه

سپس در یک قابلمه آب و نمک بریزید و سپستون‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳ دقیقه بجوشند تا ماده لزج آن‌ها خارج شود. پس از آن، آن‌ها را آبکش کرده و روی آن‌ها آب سرد بریزید تا خنک شوند و سپس روی یک دستمال نخی قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.

در هاون، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را بریزید و کمی بکوبید تا عطر تخم گشنیز آزاد شود. سیرها را پوست کنده و نیازی به خرد کردن آن‌ها نیست.

در یک کاسه، سپستون‌ها را به همراه تخم گشنیز، سیر و فلفل عنابی مخلوط کنید و بعد سرکه را اضافه کرده و همه را به خوبی هم بزنید. سپس مواد را داخل یک شیشه تمیز بریزید و به مدت ۲ هفته در مکان خشک و خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد. نوش جان!

دستور تهیه ترشی پهیل

نکات کلیدی در تهیه ترشی سپستون سبز

دستور تهیه ترشی سپستون سبز لذیذ (مرحله به مرحله)

می‌توانید از فلفل تند معمولی استفاده کنید.
امکان استفاده از سرکه سفید یا قرمز و همچنین سرکه خانگی وجود دارد.
به دلخواه می‌توانید از ادویه‌های ترشی دیگر استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد.
میزان نمک ترشی را اندازه‌گیری کنید و در صورت نیاز، نمک بیشتری اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا