رسپی

دستور تهیه ترشی فلفل سبز تند (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی فلفل سبز تند

این مطلب درباره تهیه ترشی فلفل سبز فوری است. همان‌طور که از اسم این ترشی پیداست، می‌توان آن را به سریع‌ترین شکل ممکن آماده کرد. مواد اصلی این ترشی شامل فلفل سبز، سیر، نمک و سرکه است و نیازی به ادویه یا سبزیجات دیگر ندارد.

فلفل دارای طعم خوبی است و می‌تواند با نمک و سیر و سرکه یک ترشی خوشمزه بسازد. در دستور تهیه گفته شده است که ابتدا باید فلفل‌ها را به مدت نیم ساعت در آب جوش بپزید و هر ده دقیقه آب آن‌ها را عوض کنید. به‌طور معمول باید این کار را سه تا چهار بار در نیم ساعت تکرار کرد تا طعم تلخ فلفل‌ها گرفته شود.

طعم تلخ فلفل ممکن است باعث خراب شدن طعم ترشی شود. همچنین، پختن فلفل‌ها در آب جوش آن‌ها را نرم می‌کند. تعداد دفعات تعویض آب فلفل‌ها به تندی آن‌ها بستگی دارد؛ هرچه فلفل‌ها تندتر باشند، باید سریع‌تر و بیشتر آب آن‌ها را عوض کرد.

چون در این ترشی از فلفل‌های پخته استفاده می‌شود، زمان آماده‌سازی آن برای مصرف حدود ۲ روز است. فلفل سبز خواص زیادی دارد. این گیاه به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند جلوی برخی بیماری‌ها مانند سرطان را بگیرد و به کاهش قند خون کمک کند. برای افراد دیابتی بسیار مفید است، همچنین به بهبود سیستم گوارش و جلوگیری از زخم معده کمک می‌کند.

مواد لازم

فلفل سبز شیرین: 1 کیلوگرم
نمک: به مقدار لازم
سرکه: به مقدار لازم
سیر: 3 حبه (برای هر شیشه)

دستور تهیه ترشی فلفل سبز

مراحل تهیه :

ابتدا فلفل سبزها را خوب بشویید و به مدت نیم ساعت در آب گرم بپزید تا نرم شوند.
هر ده دقیقه آب فلفل‌ها را عوض کنید.
بعد از آن، فلفل‌ها را آبکش کنید.
آن‌ها را به مدت 2 الی 3 ساعت روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

فلفل‌ها را داخل شیشه بریزید.
هر بار که فلفل اضافه می‌کنید، آن‌ها را بفشارید و روی آن‌ها نمک و سیر بریزید و این کار را تا پر شدن شیشه ادامه دهید.
در پایان، سرکه را روی مواد بریزید و با ضربه‌زدن به شیشه، هوای اضافی داخل آن را خارج کنید.
ترشی پس از گذشت 2 روز قابل مصرف است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا