دستور تهیه ترشی مخلوط قیسی خوشمزه به روش سنتی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ترشی مخلوط قیسی خوشمزه به روش سنتی
ترشی قیسی طعمی جذاب و دلپذیر دارد. اگر تا به حال این ترشی خوشمزه را نچشیدهاید، در این بخش میتوانید با یک دستور تهیه عالی از ترشی قیسی آشنا شوید. تهیه این ترشی کار سادهای است و مزهای متفاوت نسبت به سایر ترشیها دارد.
علاقمندان به ترشی میتوانند با دستورات مختلف، انواع ترشیهای خانگی را تهیه کنند. در این مطلب، علاوه بر ترشی قیسی، با دستور تهیه ترشی سیب هویج و ترشی اسپانیایی نیز آشنا خواهید شد.
مواد لازم :
قیسی: ۲۵۰ گرم
سرکه: ۲ لیوان
زرشک: ۲۵۰ گرم
آب: ۱ لیوان
چوب دارچین: ۱۰ گرم
میخک: چند عدد
هل: چند عدد
نمک: به مقدار لازم
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
دستور تهیه ترشی قیسی خوش طعم
برای تهیه این ترشی خوشمزه و متنوع، ابتدا قیسیها را بشویید و در یک آبکش بگذارید. پس از اینکه آب اضافی از قیسیها خارج شد و کاملاً خشک شدند، به مرحله ترکیب مواد ترشی بروید.
قیسیها را در یک ظرف مناسب بریزید. بهتر است از ظرف شیشهای استفاده کنید تا ماندگاری ترشی بیشتر شود. حالا یک لیوان آب روی قیسیها بریزید و بقیه مواد را نیز روی آن اضافه کنید. اگر میخواهید ترشی شامل همه مواد با هم باشد، قیسیها را در مخلوطکن بریزید.
برای تهیه ترشی میکس شده، باید قیسیها را در آب بخیسانید و آب آن را پس از دو بار دور بریزید. سپس قیسیها را در میکسر بریزید و بعد از اینکه کاملاً له شدند، کمی زرشک، دو لیوان سرکه و شکر را به آن بیفزایید و مجدد میکس کنید.
حال قیسی و زرشک را در یک تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. میخک، هل، دارچین و نمک را اضافه کنید و بگذارید مواد بجوشند. این مرحله به مدت ۷ دقیقه روی حرارت ادامه خواهد داشت و سپس شعله را خاموش کنید. بگذارید ترشی کمی خنک شود.
مراحل تهیه ترشی قیسی
مواد ترشی را در یک بطری شیشهای بریزید و در جایی خنک نگهداری کنید. این ترشی بعد از یک هفته آماده است و میتوانید از طعم آن لذت ببرید. این ترشی را میتوان در کنار انواع غذاها مصرف کرد.
این ترشی بسیار مفید است و میتواند برای مشکلات معده مفید باشد. طعم و مزه آن متفاوت و اصیل است و میتواند یک گزینه عالی برای مهمانیها باشد.